Co ostatnio zrobiłem dla swoich 4 kółek
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
A dla mnie jest. Sam tytuł gry sugeruje jak to powinno wyglądać i taki Yasuke mi w ogóle nie pasuje do tej serii bo jak? To czy jest czarny, czy jest samurajem to akurat pikuś przy grze nastawionej na skradanie i ciche zabójstwa, dając takiego kloca. I mówię to ze swojej perspektywy. To że Wam się spoko nim gra i pasuje, to nie zaprzeczam. -
Przez Fatality · Opublikowano
Dla Ciebie problem, dla mnie plus. Najgorsza rzecz w assasinach - jedyny sens mialo w jedynce i dwójce. Chociaż w jednym budynku jest jakiś portal i robi się jakieś dziwne akrobacje. W końcu urknąłem w 1 miejscu bo nie dało się tam wskoczyć na kamień jakiś - na szczęście udało się z tego wyjść -
Przez Pentium D · Opublikowano
Ładna gierka. Jestem już po "wydarzeniu" i myślałem, że gorzej to odbiorę a tak szczerze to zabili go i umarł. Nie jest to ten sam poziom co śmierć Sary gdzie tam nawet i kolejne obejrzenia człowieka przytykają. -
Przez lesiu155 · Opublikowano
https://e.autokult.pl/chiny-zakazuja-stosowania-elektrycznych-klamek-jest-oficjalna-data,7250339643152704a?pvclid=01KGHBE4GV0SY918MB4EWYKES5 O nie! -
Przez Lypton · Opublikowano
Seria Scream to slasher, a nie thriller sensu stricte. Slashery rzadko kiedy traktują się na poważnie, a ta franczyza to w ogóle nigdy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi