Co ostatnio zrobiłem dla swoich 4 kółek
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Tak wiem o tych 4 latach, tak mam swoją 5080 zarejestrowaną. Kupiłem ją w kwietniu. Daj znać jak sprawdzisz ustawienia. Ps. Jak ktoś jest zainteresowany RTX 5080 Master ICE z kwietnia zakup w sklepie X, to zapraszam na priv. -
Przez Kyle · Opublikowano
... do "ekologii" - jednorazowe auta, których nie opłaca się naprawiać, tylko ekologicznie utylizować i ekologicznie produkować nowe od podstaw Siedziałem niedawno w Chery Tiggo 4 i w tym samym dniu pojechałem do salonu Toyota, gdzie siadłem w Toyota Yaris Cross - oba auta nowe, w podobnej cenie i jakościowo znacznie lepiej wyglądało to w "Chińczyku" -
Przez Grolshek · Opublikowano
Też iść na siłownię. Serio. Załóż na plecy 50 kilo kamieni i zobacz jak szybko podpakujesz zwiedzając okolicę. I na niczym w tej grze nie polegli. To po prostu wy jesteście przyzwyczajeni że gracie półbogami. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
A.I. twój prywatny konfident. To co gosciu opisał, to TPM, tworzy indywidualny klucz i zaszyfrowany wzór maszyny w rejestrze łaćznie z PCR jako unikalny model hardwaru. Recall dla przykładu co 3s robi screenshot w (nieokreslonej rozdzielczosci) i zapisuje to za pomocą bitlockera jako hash, klucz do tego jak i wszystkiego jest w microsoft azure cloud. Majac A.I. na pokładzie ma ona dostep do klucza i moze analizowac to co robisz, i wysylac na indywidualne zapytanie microsoftu lub samoistniej co tydzien. Wychodzi na to, że A.I. mimo, że twoje dane są lokalnie przechowywane i nie opuszczaja komputera, może donosić do Microsoftu, co robisz, jak uzywasz komputera co ogladasz moze wszystko opisac. Dosc ciekawe rozwiazanie. Aczkolwiek czysto złe. O takie praktyki Microsoftu pewnie nikt nie podejrzewa, ale generalnie cos jest na rzeczy, z jakiegos powodu walczą z lokalna instalacja systemu, wiec wszystko sklada sie w całosc dlaczego tak sie dzieje. Rzeczywiscie modlu TMP 2.0 i bitlocker normalnemu uzytkownikowi nie jest potrzebny, wiec to dosc zastanawiajace. Zreszta kazdy program antywirusowy tez cos takiego moze robic. Innmi słowy Cybersecurity oznacza, ich bezpieczenstwo nie twoje. -
Przez mamisynek · Opublikowano
Jasne dzieki zostawie na noc.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi