GordonLameman 8 432 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 16 minut temu, Petru23 napisał(a): Eee, to tylko ja mam Soundscreen w czołowej i bocznych przednich? 😎 No ja wiedziałem za co dopłacam. Są takie opcje, których u innych nie znalazłem. Jak właśnie szyby akustyczne. Kto nie ma szyb akustycznych?
bleidd 477 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Szyby akustyczne to tylko jeden z wielu elementów, można i bez takich szyb mieć niezłe wyciszenie, można i z nimi mieć słabe. Najwięcej hałasu przenosi podłoga, nadkola, drzwi, uszczelki, areodynamika bryły i pewnie masa jeszcze innych rzeczy. 1
Seeba03 122 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 4 godziny temu, bleidd napisał(a): Brałeś Audi Sound System, Sonosa czy podstawa? U siebie mam Audi Sound System. Sonos co prawda nie wymagał dużej dopłaty, ale nie jestem jakimś super audiofilem. Porównując do tego, co było w Atece to i tak jest kosmiczna różnica na plus
bleidd 477 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Tez mam te opcje i faktycznie gra dobrze chociaż wymaga lekkiego dostrojenia przez EQ, zwłaszcza średnie tony są fabrycznie dość dziwnie ustawione.
Seeba03 122 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października W dniu 20.10.2025 o 20:35, bleidd napisał(a): wymaga lekkiego dostrojenia przez EQ, EQ zbyt rozbudowany nie jest niestety, więc opcji dostrojenia audio pod siebie nie ma za wiele. Tak, czy siak gra naprawdę dobrze, a głośniki jeszcze się "nie wygrzały". Do minusów modelu na pewno bym zaliczył brak podgrzewanej kierownicy. W poprzednim Leonie i Atece korzystałem z tej funkcji bardzo często. Chyba nawet częściej niż z podgrzewanych foteli. Tu z kolei fajną opcją jest zmiana natężenia grzania siedziska/oparcia. Wiadomo, lepiej mocniej ogrzewać plecki jak gotować to poniżej - niezdrowo, a liczę na jakieś potomstwo! Latem i tak będzie "wesoło" ze skórą bez wentylacji.
bleidd 477 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października No EQ fabryczne jest słabe, dlatego ja stosuje go u źródła - czyli w telefonie, bo najczęściej to mi służy za źródło dźwięku. Z tym rozdzielenie grzania to ciekawe - są dwa osobne przyciski na grzanie plecków i siedziska? W przedlifcie jest jeden przycisk z 3-stopiową regulacją.
Petru23 249 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) W dniu 20.10.2025 o 15:03, huudyy napisał(a): Teraz to będzie spoko bo zimno jest, latem może być Meksyk Dziś było 18C na termo, auto stało w sumie w słońcu. Jutro rano mata leci na śmietnik lub znajdę dla niej inne przeznaczenie Edytowane 23 Października przez Petru23 3
trepek 1 345 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października W dniu 20.10.2025 o 16:47, Petru23 napisał(a): Eee, to tylko ja mam Soundscreen w czołowej i bocznych przednich? 😎 W Hujdajach też to jest W dniu 22.10.2025 o 22:12, Seeba03 napisał(a): Latem i tak będzie "wesoło" ze skórą bez wentylacji. W Audi jest skóra czy cerata jak w tańszych Leksusach?
Seeba03 122 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października W dniu 23.10.2025 o 06:51, bleidd napisał(a): Z tym rozdzielenie grzania to ciekawe - są dwa osobne przyciski na grzanie plecków i siedziska? W przedlifcie jest jeden przycisk z 3-stopiową regulacją. Nie, przyciski są bez zmian w polifcie. Wybiera się to gdzieś w opcjach. O ile się nie mylę ustawienia -> samochód -> siedzenia. Wywołuje się wówczas menu, gdzie można wybrać rozkład ogrzewania siedziska/oparcia. 8 godzin temu, trepek napisał(a): W Audi jest skóra czy cerata jak w tańszych Leksusach? Skóra 1
trepek 1 345 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października (edytowane) 2 godziny temu, Seeba03 napisał(a): Skóra Uff, bo już się bałem, że w Audi tylko ekoskóra ;-) Nappa? Edytowane 24 Października przez trepek
Seeba03 122 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października Na skórach nie znam się tak jak Ed Gein. W mojej konfiguracji nie jest to Nappa. Niemniej, skóra jest naturalna ze wstawkami plastikowej krowy. Nie jest to na szczęście pełna ekoskóra, bo za tą nie dopłaciłbym nawet złotówki. 1
trepek 1 345 Opublikowano 27 Października Opublikowano 27 Października Jak Nappa to chwalą się tym w co drugim zdaniu. 1
GordonLameman 8 432 Opublikowano 27 Października Opublikowano 27 Października 19 minut temu, trepek napisał(a): Jak Nappa to chwalą się tym w co drugim zdaniu. Ale za to siedzenie na małych cielątkach jest przyjemne 1
trepek 1 345 Opublikowano 27 Października Opublikowano 27 Października No ba! Jak już coś ma być czymś to niech będzie to prawdziwe. 1
Gret 554 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Komplet piór wycieraczek OE Renault na przód i płyn do spryskiwaczy.
Gret 554 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Większe zamówienie kosmetyków, jakieś szampony, QDki, microfibry itp. głównie ADBL bo tanie
lesiu155 136 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada (edytowane) Błotnik prawy przód bez grama rdzy w kolor Plus kilka pierdół. Błotnik już u Ogoniastego też na podpicowanie i na dniach mam odebrać auto Edytowane 17 Listopada przez lesiu155
dannykay 620 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada 6x hankook winter i*cept rs3. Cztery nowe na paszteta. Dwie kupione w zeszłym roku wrzucę na bmw + te dwie pozostałe nówki. Nowe na przód czy na tył? Logika podpowiada, że na pędną nowe.
kapcer 75 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada (edytowane) Kiedyś czytałem, że nowe/lepsze na tył, by tylna oś nie uciekła w zakręcie, bo zderzenie boczne jest gorsze od czołowego. Generalnie i tak staram się by przód i tył był w podobnym stanie i rotuję co roku. A w temacie co do swojego: klocki hamulcowe OE Fiat na przednią oś. Edytowane 18 Listopada przez kapcer
dannykay 620 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Dzięki. dokupiłem pióra wycieraczek bosch aerotwin
MadDog 303 Opublikowano Sobota o 06:45 Opublikowano Sobota o 06:45 Do Stingera kupiłem skrobaczkę do szyb od Skody. Najlepsze skrobaczki ever 1
GordonLameman 8 432 Opublikowano Sobota o 06:56 Opublikowano Sobota o 06:56 11 minut temu, MadDog napisał(a): Do Stingera kupiłem skrobaczkę do szyb od Skody. Najlepsze skrobaczki ever Parasolkę też masz? Ja w schowku wożę 😅
Rekomendowane odpowiedzi