Arczevski 137 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja (edytowane) Wtórnik kluczyka do haka, bo jak już idziemy w kierunku młodzieżowo-tuningowym, to pasuje go odpiąć, a gdzieś zgubiłem Edit: a i jeszcze komplet filtrów + olej. Edytowane 21 Maja przez Arczevski
bergercs 1 395 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) Głównie do hulajki - ale do auta niby też - pompka Baseusa. Typowo do Shreka koło w sprayu z K2, oraz (na zapas, bo dosyć zmęczone w aucie) osłony drążków kierowniczych (Lemforder). Pompka przetestowana - po wcześniejszym użyciu w hulajce szydła i sznura naprawczego (Premiere). Kapeć naprawiony. A i nie kupione a odebrana z urzędu - trzecia tablica do Shreka (na rowerki). Edytowane 30 Maja przez bergercs
Kowal_ 263 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Cewki NGK, te szybsze Jedna zaczęła się sypać i zaczęły wypadać zapłony na wolnych.
serwal4 162 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Filtr kabinowy + filtr powietrza; Wpadnie cały nowy zestawów filtrów przy wymianie oleju; Helix Ultra 5W40 + filtr oleju + płukanka kupione wcześniej; (obecny kabinowy i powietrza mają rok / ~22 tys. km);
serwal4 162 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Do Grande Punto: - osłona silnika (trzecia, licząc fabryczną) - mechanizm tylnej wycieraczki (fabryczny z 2009r przestał działać) - cewki zapłonowe (komplet używanych celem weryfikacji auta) - nowe opony na lato: obecne Fuldy mają już 4 lata (a 5 od daty produkcji); W ciemno (jeden test) wybór padł na nowe Kumho Ecsta Sport PS72; Wg. producenta następca modelu PS91 (topowego), nie PS71; Choć dwiema seriami Sport i Sport S łapie rozmiary modeli PS71 i PS91... Letnie dopiero teraz, bo auto od 3msc przebywało poza domem, więc dobijało stare zimówki;
bergercs 1 395 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Trochę akcesoriów do Shreka: gaśnica, apteczka miękka duża, 4 kamizelki (3 normalne, jedna dziecięca) plus Troton T4 250ml - do zabezpieczani reflektorów, bo K2 Protect wystarcza na "1,5 auta" a to jest z 5 razy wydajniejsze.
Klima 33 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Komplet felg na zimę. Dezent TZ 18" x 8", et troche mniejsze niż seria, może nie będzie ocierać 1
Klima 33 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Leon: Bagnet oleju ze starszych 1.5tsi, maty do wygłuszenia drzwi i bagażnika. Passat: Rurki i obejmy do naprawy wydechu. Trochę chemi z ADBL i Fresso.
GordonLameman 8 423 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Matę pod fotelik samochodowy fotelik samochodowy
SylwesterI. 865 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca Ostatni tydzień mój dustek miał wakacje z mikołajem, dostał nowe radyjko, pokrowce i laczki 18" 1 1
bergercs 1 395 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca "Na półkę" - 2x Motul 5W40 5l, 2 x filtr oleju Man
kapcer 75 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia (edytowane) Nie dla mnie, ale w sumie będę serwisował. Seat Ibiza 4 SC z 2009 roku, 1.4 MPI. Kupione od handlarza, ale mam wrażenie, że w dużo lepszym stanie niż z rąk prywatnych, bez rdzy i w "normalnej" cenie. Edytowane 3 Sierpnia przez kapcer 1
bergercs 1 395 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Fotelik Britax RÖmer do 150cm wzrostu, bo młoda wyrosła z Recaro (6 lat a ma 130cm wzrostu) - na wyjazdy, bo do jazdy "po mieście" w Shreku używamy podstawki pod d..ę.
trepek 1 337 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Chromowana listwa ozdobna na krawędź bagażnika do SantaFetki. Ori akcesorium.
Krzysiak 1 517 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września Rozrząd z pompą wody do C5, całe 330zł za DAYCO. 1
Krzysiak 1 517 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Felgi 17" cosmosy seryjnie montowane w 407 jeżdżące obecnie na lagunie @jarux i komplet Polarisów 6 225/50R17 do 508. 1
GordonLameman 8 423 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Soft99 Fusso Coat ADBL Leather Kit
DjXbeat 488 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Filtr kabinowy i wycieraczki Bosh AeroTwin do Tesli 3 - kompletny roczny serwis 1
Seeba03 119 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Garaż dla auta, mieszkanie dla mnie 3 1 1 1
Krzysiak 1 517 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września W dniu 4.09.2025 o 08:50, Krzysiak napisał(a): Felgi 17" cosmosy seryjnie montowane w 407 jeżdżące obecnie na lagunie @jarux i komplet Polarisów 6 225/50R17 do 508. Dziś do kompletu komplet Bravurisów 5HM 235/40R19
Klima 33 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września W dniu 4.09.2025 o 09:05, GordonLameman napisał(a): Soft99 Fusso Coat 2 tygodnie temu zapodałem na auto. Nie mam dużego doświadczenia z wojskami, ale ten uważam za dobry produkt. Ulewa przez całe Czechy, Austrię i Słowenię, teraz słońce, a jak się pochlapie to dalej kropelki spływają. 1
nozownikzberlina 496 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września W dniu 22.07.2025 o 20:58, SylwesterI. napisał(a): Ostatni tydzień mój dustek miał wakacje z mikołajem, dostał nowe radyjko, pokrowce i laczki 18" jaki masz silnik w tym dusterze?
SylwesterI. 865 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września 1.3tce 130km 2wd 13 minut temu, Klima napisał(a): 2 tygodnie temu zapodałem na auto. Nie mam dużego doświadczenia z wojskami, ale ten uważam za dobry produkt. Ulewa przez całe Czechy, Austrię i Słowenię, teraz słońce, a jak się pochlapie to dalej kropelki spływają. Te woski są super, ja wrzuciłem softa99 dark, auto po deszczu kilka km przejedzie i suche, a samo auto jak by szklone było, wygląda i kolory na metaliku ładnie wyciąga wosk
nozownikzberlina 496 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września 4 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): 1.3tce 130km 2wd daje radę z tymi osiemnastkami? jaki masz rozmiar opon
Krzysiak 1 517 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Całkiem fajny silnik, brat go ma w cla, tyle że 163KM i pozytywnie mnie zaskoczył.
Rekomendowane odpowiedzi