Send1N 5 527 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Ty to widzę lubisz tracić czas w życiu (dziwne hobby) nie masz jeszcze dosyć po nowym alienie?
Badalamann 1 096 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego @Send1N Lubię horrory. Lubię głupie horrory czasami, tak nie na trzeźwo. Na nowym alienie byłem w kinie i bardzo mi się podobał.
Send1N 5 527 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Miałem na myśli alien earth Romulus był dobry w porównaniu do tego serialu
Akuki 74 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego @Send1N Romulus dobry? Może jak by w nazwie nie miał ALIEN...tylko na przykład, hmm, o mam! : ,,Młodociani górnicy przodkowi oraz ich kompan robot FAMUR R-130 (wersja bez kotwiarek), w opozycji do humanoidalnego, durnego stwora z otchłani księżycowej. Część 7: Anus" ; ) Czego nie warto oglądać: na pewno "V/H/S 99". O ile pierwsze dwie części tasiemca (uzbrojonego;) były całkiem, to w przypadku " 99" odpadłem przed końcem. Nie straszne za grosz, głupie jak but. Realizacja niby styl na rok 1999 a efekty jak u Eda Wooda Jr... Nie warto też M3GAN 2.0 - produkcja Polsat?? Pierwsza część nic specjalnego, popularność zapewniło zakończenie, tu mnie odrzuciło już na początku. I co dziwne, nie warto nowej produkcji Lanthimosa "Rodzaje życzliwości". Reżyser lata temu skasował mnie ,,Kłem", niedawno posłodził niezłymi ,,Biednymi istotami", ale teraz nóżka się nieżyczliwie powinęłła i wyszedł bełkot.
Kadajo 8 387 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Romulus był dobry w porównaniu do poprzedniej części. Alien: Covenant.
miro 1 052 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 11 minut temu, Akuki napisał(a): nie warto nowej produkcji Lanthimosa "Rodzaje życzliwości". Reżyser lata temu skasował mnie ,,Kłem", niedawno posłodził niezłymi ,,Biednymi istotami", ale teraz nóżka się nieżyczliwie powinęłła i wyszedł bełkot. kurcze a mi się podobał, choć faktycznie już bez efektu wow , ale dla mnie też ma to coś najnowsza "bugonia" zdecydowanie bardziej mi weszła, pisałem, polecałem w drugim temacie a biedne istoty w ogóle, wręcz przewinąłem i wyłączyłem na pewno nie jest to kino dla każdego.
Badalamann 1 096 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 12 godzin temu, Send1N napisał(a): Miałem na myśli alien earth Romulus był dobry w porównaniu do tego serialu Nie pomyślałem o serialu. Poza samym zakończeniem nawet ok. Tzn obejrzałem całość na bieżąco. Czekam na drugi sezon, zobaczymy jak wybrną z tego co zrobili na koniec.
Send1N 5 527 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 7 godzin temu, Akuki napisał(a): @Send1N Romulus dobry? Chodziło o to że w porównaniu do serialu alien earth był dobry Wracając do tematu: Primitive War (2025) https://www.filmweb.pl/film/Wojna+o+przetrwanie-2025-10068296/descs - pomyślałem że połączenie wietnamskiej dżungli z dinozaurami to może być całkiem ciekawa odskocznia niestety myliłem się
Badalamann 1 096 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego @Send1N Gdyby Primitive War miało do tego pomysłu choćby średni budżet to może i byłoby ok. A tak to żenujący poziom efektów, szczególnie podczas walk, położył ten film. Ale i task Turok sie przypomniał Mogliby odświeżyć te gry.
Send1N 5 527 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) @Badalamann Remake Turoka lub lepiej Dino Crisis akurat takich gierek z "jaszczurami" brakuje na rynku Edytowane 5 Lutego przez Send1N
Akuki 74 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 19 godzin temu, Send1N napisał(a): Chodziło o to że w porównaniu do serialu alien earth był dobry Wracając do tematu: Primitive War (2025) https://www.filmweb.pl/film/Wojna+o+przetrwanie-2025-10068296/descs - pomyślałem że połączenie wietnamskiej dżungli z dinozaurami to może być całkiem ciekawa odskocznia niestety myliłem się Wiem, że żartowałeś z tym Romulusem 😁 Kadry z "Wojny o przetrwanie" straszą (biedą) bardziej niż sam film. No nie tknął bym, mimo słabości do dziadostwa. A propos dziadostwa: "Wstrząsy 7" nawet mimo obecności Jackie Cruz w połowie przerwałem....
ghostdog 1 046 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Slaughterhouse Rulez (2018) 4/10 Po duecie Pegg&Frost spodziewałem się czegoś więcej. Film to mało śmieszna komedia z elementami horroru. Mamy elitarną szkołę gdzie jest ustalona hierarchia, podział na lepszych i gorszych. Nasz główny bohater smali cholewki do dziewczyny ze "starszaków", a w połowie filmu pojawiają się potwory i jest walka o przetrwanie. Ogólnie nuda.
Badalamann 1 096 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego @ghostdog No i zachęciłeś do oglądania! Ja z kolei obejrzałem Bambi: The Reckoning. Słaby horror, widac niski budżet. Choc sam zmutowany krwiożerczy Bambi całkiem spoko.
Oldman 526 Opublikowano wczoraj o 03:05 Opublikowano wczoraj o 03:05 https://www.filmweb.pl/film/Samotnik-2026-10098733 totalna strata czasu, Statham przez cały film ma minę srającego kota i wyraznie widać ze mu sie już nie chce, scenariusz powstał w chatgpt w minute. Film jest nudny, naiwny i głupi do bólu. Kolejny crap ze Stahamem (po równie słabych: Fachowcu i Pszczelarzu), chyba juz przestane oglądać filmy z jego udziałem. Ja rozumiem ze kino akcji rządzi sie swoimi prawami ale musi mieć to coś, tutaj tego czegos nie ma, jest nuda i kopiuj wklej (wszystko to juz były tylko tutaj jest gorzej) 1
AndrzejTrg 3 059 Opublikowano wczoraj o 03:29 Opublikowano wczoraj o 03:29 (edytowane) W pełni się zgadzam... widziałem Pszczelarza i więcej z nim już chyba nic nie oglądnę. Wolę go pamiętać z Lock,Stock..., Snatcha czy choćby Transportera . A widzę że Pszczelarz 2 już powstaje Nawet nie wiedziałem że użyczył głosu w Red Faction2 i CoDzie Edytowane wczoraj o 03:35 przez AndrzejTrg 1
ODIN85 3 869 Opublikowano wczoraj o 03:50 Opublikowano wczoraj o 03:50 Targetem jego filmów są babki więc się nie dziwie że Wam nie podeszło.
Pentium D 1 581 Opublikowano wczoraj o 04:27 Opublikowano wczoraj o 04:27 @Oldman Przecież on już od wielu lat gra jedną rolę, tylko imię i nazwisko postaci mu zmieniają. Widzisz taki tytuł to uciekaj
Send1N 5 527 Opublikowano wczoraj o 07:58 Opublikowano wczoraj o 07:58 (edytowane) 8 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): W pełni się zgadzam... widziałem Pszczelarza i więcej z nim już chyba nic nie oglądnę. Wolę go pamiętać z Lock,Stock..., Snatcha czy choćby Transportera . A widzę że Pszczelarz 2 już powstaje Oprócz tych co wymieniłeś dobrze wspominam The Italian Job (2003), London (2005), Revolver (2005), War (2007), Mechanik (2011), Blitz (2011), Protektor (2012), Homefront (2013), Parker (2013), Koliber (2013) czy już sporo nowszy Wrath of Man (2021) - który to był jego moim zdaniem ostatnim dobrym filmem Pszczelarza i Fachowca oglądałem już tylko z sentymentu do Stathama i Samotnika pewnie też obejrzę chociaż wiem że będzie do chociaż i tak dla mnie cały czas najgorszym badziewiem z nim były duchy marsa (2001) Edytowane wczoraj o 11:46 przez Send1N 2
miro 1 052 Opublikowano wczoraj o 08:31 Opublikowano wczoraj o 08:31 Set postów już tu było o Stathamie, mechanik, parker, homefront to też ta sama kalka co te nowe.. gniewny człowiek się wybijał bo to film G.Ritchie, generalnie Statham to chyba wszystko zawdzięcza Ritchie`mu , kilka kupsztali i film Guy`a i potem znowu kilka kupsztali.... a Meg to już szczyt szczytów ale się ogląda z sentymentu, tak samo oglądam kupsztale z Ludgrenem czy Van Damme, to ta sama półka już niestety, tyle że Stathamy jeszcze potrafią trafić do kin, ale to tez się skończy.... 2
Send1N 5 527 Opublikowano wczoraj o 09:52 Opublikowano wczoraj o 09:52 (edytowane) Jak macie FB to polecam film "wędkartstwo" ze stathamem i lektorem od chłopaków z baraków https://www.facebook.com/reel/3126961344135011 Nie mogę tego znaleźć nigdzie indziej aby tu wrzucić normalnego linka niestety Edytowane wczoraj o 10:28 przez Send1N
JeRRyF3D 1 805 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu RETRO. Ostatnio na STOPKLATCE leciał film, z którym na VHSie dreptało się po OSIRze. Cóż to był za film kopany! Z wypiekami się oglądało. Po latach... Jakiż to jest gniot NA KAŻDYM polu. Fabularnie, aktorsko, choregoraficznie (TAK!), teatr II LO klasa pierwsza. Polecam odświerzyć. Dziś nie da się tego oglądać. "Amerykański Ninja". https://www.filmweb.pl/film/Amerykański+ninja-1985-33524
Rekomendowane odpowiedzi