Star Citizen: Squadron 42
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kowal_ · Opublikowano
A napędy są tylko sklep woli zrobić bundla i więcej zarobić. Prosta matematyka i czysty zysk. To tak samo jak po premierze ps5 były "bundle" z grami albo innymi śmieciami. Dostawali ludzie fajne faktury typu ps5 2399, a dwie gry po 300 kiedy kupowane osobno każda kosztowała 180 albo czasem jeszcze mniej. -
Przez wowo89 · Opublikowano
jak macie takie problemy to proszę na przyszłość róbcie zdjęcie chociażby telefonem i wrzucajcie, a najlepiej jak się uda krótkie wideo nagrać jak się to objawia, ułatwi mi to naprawę i ewentualnie usprawnienie skryptu robiłem kiedyś jeszcze na pclabie na Ryz 7 5700G z 32GB DDR4 3600 CL16 przyrosty były znaczne (około +5-10% dla CPU i około +5% na GPU), jak mi się trafi jakiś komp do robienia z 32GB RAMu to podrzucę testy bo swojego teraz nie poświęcę no chyba że w okresie między-świąteczno-noworocznym jak znajdę chwilę to zrobię testy na 5900X z 32GB i 6600XT o ile żona i córka swój komp do gier poświęcą na parę godzin -
Przez Pentium D · Opublikowano
Masz już 4070S czy nadal 2012 rok w obudowie? -
Przez Vulc · Opublikowano
Co ciekawe, to gra dłuższa niż można było oczekiwać, nawet jeśli ktoś nie robi wszystkiego na 100%. A przecież w znajdźki łatwo się tutaj wkręcić. Zdecydowanie można mówić o czarnym koniu tego roku, bo raczej rzadko zdarza się, żeby produkcja bez specjalnej reklamy, prócz tytułowej licencji, której wartość i tak przez lata mocno spadła, robiła takie show. Szkoda, że nie finansowe, co słabo rokuje na przyszłość. No, ale zobaczmy jak to się rozwinie. Ja już byłem mocno nasycony tym tytułem pod koniec Watykanu, pierwsze chwile w Egipcie mnie przytłoczyły. To będzie dla mnie długa opowieść.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi