Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na start zapowiada się podobnie jak D4 oglądanie głównie ekranu ładowania. Ja odpuściłem pamiętam 2 tygodnie o potem było dobrze.

W last epoch to nie wiem ile trwało czy w ogóle networking ogarnęli bo ja w końcu tylko w single grałem I tak się znudziło

Opublikowano

Ja myślę że tak jak od jedynki tak i od dwójki sporo osób się odbije. Niektórzy chyba mylnie uważają że PoE 2 to takie bardziej casualowe PoE ala Diablo a tak nie jest. Są spore zmiany ale pod względem złożoności to nadal PoE. 

Opublikowano
7 minut temu, Asag napisał(a):

Ja myślę że tak jak od jedynki tak i od dwójki sporo osób się odbije. Niektórzy chyba mylnie uważają że PoE 2 to takie bardziej casualowe PoE ala Diablo a tak nie jest. Są spore zmiany ale pod względem złożoności to nadal PoE. 

Na bezrybiu i rak ryba. Nie ma fajnych gier teraz. Indiana to gra na pare/parenascie godzin. Moze ludzie ogarna PoE

Opublikowano
22 minuty temu, Asag napisał(a):

Znowu bez przesady, jak ktos gra normalnie a nie jakis top chce robic to znowu nie trzeba sidziec 10h w excelu. 

8 minut temu, DITMD napisał(a):

Zaczęło się rozpakowywanie :faja:

Leci leci:

image.png.c5c952f1dcd815cb3012870bec405815.png

Opublikowano
1 minutę temu, DITMD napisał(a):

@Joloxx9Patrze na ekran logowania, bez HDR.

Dobra hdr dziala po restarcie kompa ;)

1 minutę temu, Mindstorm napisał(a):

lol 800 tysi na twitch :)

Tyle ludzi marnuje czas ogladajac ekran logowania? Ludzie na prawde nie maja co robic :E 

2 minuty temu, Imm napisał(a):

Serwery jeszcze nie wstały, więc nie ma kolejki nawet.

Skad info ze serwery dalej odciete? 

Opublikowano
Cytat

We're doing some last minute database upgrades to try help handle the overwhelming amount of Exiles getting ready to LOGIN to Path of Exile 2. We're trying to get this done ASAP, but it may cause a short delay in the servers going live.

:)