Mój Garaż / moje Auto.... dodaj swoje
-
Ostatnio przeglądający 5 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
A to mnie Odin straszy dobrze wiedzieć że można do tego podejść jak przy soulsach. Ale i tak pewnie jak wpadnie jakaś fajna broń która mi podejdzie to już zostanie ze mną do końca. Eksperymentować nie lubię, może przy NG+ bym się bawił, ale na to już czasu nie ma. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Inaczej byłoby gdyby wyznawcy hasła życiowego "nie masz po co żyć, to żyj na złość innym" skupiali się na biciu piany w miejscach do tego przeznaczonych Jest np. taki dział polityczny. Nie wiem po co komuś kij w szprychy wsadzać, komuś kto hobbystycznie po pracy chce się wyluzować, podzielić wiedzą i doświadczeniem z nowym hardware, co może się komuś przydać. Pojawiają się suche dane, odczyty, każdy może sobie wyciągnąć wnioski czy jakiś grat go interesuje czy nie. To też oddzielny temat, a nie wątek główny, więc jak komuś forma, treść, styl nie pasuje, to może sobie ominąć. Dla mnie krytyka powinna być konstruktywna. Tylko tyle i aż tyle No tu masz rację, dlatego na forum wymieniamy się co najwyżej hobbystyczno-amatorskimi odczuciami, bo bez sprzętowego pomiaru to jest wszystko niemiarodajne. Można w uproszczeniu stwierdzić, że RPM nam cokolwiek da zarys ale jest tyle innych czynników... Najlepiej jakby producenci GPU obligatoryjnie podawali bez wyjątku wagę chłodzenia i ilość heatpipe oraz robili ustandaryzowany pomiar sonometrem oraz podawali to wszystko w opisie produktu. Wiemy, że tak nie będzie ale pomarzyć można. Wymieniłem 2 slotowe GPU z trzema 88mm wentylatorami, na 3 slotowe GPU z trzema 88mm wentylatorami. 20 minutowy run demka Quake 2 RTX na identycznym ustawieniu (2800MHz @ 0,885V) oraz w identycznych warunkach (ta sama obudowa i inne komponenty) pokazuje dużą różnicę na korzyść PNY. Czy dla mnie to ok? Tak, bo to upgrade. Czy dla innych to ok? Zależy. Są ludzie dla których Ventus jest cichy, a są tacy bez top tier chłodzenia wszystko inne to jest szajs. Ja cenię sobie współczynnik ceny do tego co GPU oferuje. Na moje potrzeby za te 3,5k to jest dobry sprzęt, dla drugiego słaby, a ktoś kto ma top tier 5090 określi go jako gówniany. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Dla mnie odcinanie kuponów w tym wypadku jest zaletą -
Przez Katystopej · Opublikowano
Ja w zeszłym roku kuchnię robiłem, roboty od groma ale też cholernie dumny z siebie jestem że tak dobrze to poszło, aż się przyjemnie na to patrzy rano przy kawie -
Przez Zdzisiu · Opublikowano
Nie, Playstation jest po prostu zarządzane przez idiotów https://www.thegamer.com/playstation-deletes-remake-tweet-bluepoint-closure/
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi