Stjepan 234 Opublikowano Wtorek o 18:17 Autor Opublikowano Wtorek o 18:17 Heroes of Might and Magic: Olden Era – wszystko, co wiemy o grze
copyname 20 Opublikowano Wtorek o 19:30 Opublikowano Wtorek o 19:30 Niestety małe zainteresowane jest grą. A szkoda, bo mam wrażenie że zapowiada się w końcu dobry Heroes. Ja na pewno kupię po premierze, o ile będą dobre opinie. 1
wrobel_krk 207 Opublikowano Wtorek o 20:36 Opublikowano Wtorek o 20:36 Jak to ma być premiera w 2026, wczesny dostęp w połowie 2025 to kupa czasu
Vulc 294 Opublikowano wczoraj o 03:15 Opublikowano wczoraj o 03:15 7 godzin temu, copyname napisał(a): Niestety małe zainteresowane jest grą. A szkoda, bo mam wrażenie że zapowiada się w końcu dobry Heroes. Ja na pewno kupię po premierze, o ile będą dobre opinie. Takie gry mijają się z oczekiwaniami i zainteresowaniem masowego nabywcy, a i tych żelaznych fanów pozostało zbyt malo, żeby wygenerować ruch w temacie. Coś się na pewno ruszy jak wjedzie wczesny dostęp. Na który, po raz pierwszy, chyba się skuszę.
crush 337 Opublikowano wczoraj o 04:07 Opublikowano wczoraj o 04:07 48 minut temu, Vulc napisał(a): Takie gry mijają się z oczekiwaniami i zainteresowaniem masowego nabywcy, a i tych żelaznych fanów pozostało zbyt malo, żeby wygenerować ruch w temacie. Coś się na pewno ruszy jak wjedzie wczesny dostęp. Na który, po raz pierwszy, chyba się skuszę. Spokojnie. Słowianie zrobią sprzedaż. Zakładam, że po takim tytule nikt nie oczekuje multimilionowych zysków.
KiloKush 23 Opublikowano wczoraj o 07:04 Opublikowano wczoraj o 07:04 (edytowane) 3 godziny temu, Vulc napisał(a): Takie gry mijają się z oczekiwaniami i zainteresowaniem masowego nabywcy, a i tych żelaznych fanów pozostało zbyt malo, żeby wygenerować ruch w temacie. Coś się na pewno ruszy jak wjedzie wczesny dostęp. Na który, po raz pierwszy, chyba się skuszę. Czy ja wiem? Jagged Alliance 3 czyli też turówka wyszła w tamtym roku i twórcy mówili, że gra na siebie zarobiła. Chociaż nie celowali w masowego nabywcę, a wręcz zadowolili żelaznych fanów. Tylko problem z Herosami od 5 jest taki, że przypominają stylistycznie bardziej World of Warcraft niż stare gry z serii Might and Magic Edytowane wczoraj o 07:06 przez KiloKush
Vulc 294 Opublikowano wczoraj o 12:58 Opublikowano wczoraj o 12:58 Zarobiła, bo płacili głównie fani serii, takie gry do mainstreamu się raczej nie przebijają. A przecież HoM&M to znacznie silniejsza marka. Jasne, oczekiwania nie są też tak wysokie, zobaczymy bliżej premiery wczesnego dostępu jakie zainteresowanie generuje ta gra. Stylistyka też mi średnio odpowiada. Uniwersalny styl z trójki jest nie do podrobienia.
Klakier1984 60 Opublikowano wczoraj o 15:57 Opublikowano wczoraj o 15:57 Bym pograł chętnie albo w odświeżonych klasycznych hirołsów albo choćby w coś w stylu Kings Bounty
noah 9 Opublikowano wczoraj o 16:56 Opublikowano wczoraj o 16:56 Dobrze , że coś powstaje z tej serii.Grafika mogła być mniej cukierkowa ale może coś się do 2026 zmieni.Niewatpliwie czekam jako fan H3
Zas 31 Opublikowano wczoraj o 19:01 Opublikowano wczoraj o 19:01 IMHO biorąc pod uwagę popularność wielu indyków i ciągle chyba akceptowany w mainstreamie (o dziwo) pixelart, taka oryginalna oprawa czerpiąca z klasyki może się obronić i stanowić atut. Jeśli do tego dojdzie dobry gameplay to wcale nie musi być przepis na porażkę/zamknięcie w niszy. Oczywiście hitem na miarę CoD też gra nie będzie, ale... Dla mnie te screeny/materiały są nierówne, część brzydka i niespójna, ale część naprawdę smakowita.
noah 9 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Tu przypomniała mi się gra Disciples 2 tam był fajny mroczny klimat mogli by taki wprowadzić tutaj.
Keller 17 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Oby nie wyszło im to tak źle jak nowe Kings Bounty, gdzie zaszło zbyt dużo zmian i teraz gierka lata na steam po 16zł.
Stjepan 234 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu Jak dadzą 6 zamków na początek, grafika i gamepley będzie się spinał, to będzie niezły powrót Herołsów.
Slayer 13 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Cytat Tylko problem z Herosami od 5 jest taki, że przypominają stylistycznie bardziej World of Warcraft niż stare gry z serii Might and Magic No i pojawia się tutaj kolejny "problem" a mianowicie taki, że o zgrozo, wiele osób zaczynało swoją przygodę z heroes od 5 części.
Rekomendowane odpowiedzi