Isharoth 158 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) Kontynuacja wątku z PCL. Podzielcie się waszymi ulubionymi utworami z gier. Ode mnie coś, w co teraz gram: Edytowane 6 Listopada przez Isharoth 1
JeanPepin 21 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 37 minut temu, Isharoth napisał(a): Kontynuacja wątku z PCL. Podzielcie się waszymi ulubionymi utworami z gier. Ode mnie coś, w co teraz gram: imo jedyneczka robiła to minimalnie lepiej tam była zacna gitarka, piękny basik, 1
Vulc 293 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Human Revolution OST. The Order był daleki od doskonałości, ale soundtrack miał pierwszorzędny: 1 2
Akuki 4 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Coś z klimatu ostatniego święta a z genialnej przygodówki? https://kappa.vgmsite.com/soundtracks/sanitarium-soundtrack/xgsokrtwnw/22 - Morgue and Cemetery.mp3
musichunter1x 101 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada A niech będzie jeszcze raz, tym razem na nowym forum Eh, gdzie są gry z takim klimatem.
RaViV 17 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Oczywiście nie może zabraknąć Naszego Gothica
TmK 25 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada OST z Guardiansów jest boski. Byłem w lekkim szoku gdy odkryłem, że to nie jakaś faktyczna, niszowa kapela z lat 80 a zespół, stworzony tylko na potrzeby gry.
JeanPepin 21 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 8 godzin temu, caleb59 napisał(a): Najlepszego zabrakło
Jaycob 236 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada W dniu 6.11.2024 o 07:31, Isharoth napisał(a): Kontynuacja wątku z PCL. Podzielcie się waszymi ulubionymi utworami z gier. Ode mnie coś, w co teraz gram: Mój ulubiony kawałek z Methaphora. Ja ostatnio na okrągło "męczę" ten OST. Wszystkie kawałki z tej gry mi się podobają. 2
Isharoth 158 Opublikowano 8 Listopada Autor Opublikowano 8 Listopada 23 minuty temu, Jaycob napisał(a): Mój ulubiony kawałek z Methaphora. Mój chyba też. Tym lepiej że on jest dopiero od pewnego momentu w grze, co dodatkowo dodaje mu uroku.
Jaycob 236 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada To prawda. Ładnie podkreśla, co ma się wydarzyć. Ten z początku historii także: 1
Isharoth 158 Opublikowano 8 Listopada Autor Opublikowano 8 Listopada 12 minut temu, Jaycob napisał(a): Ten z początku historii także: O kurde, to też jest świetne. Chyba już nigdy więcej się nie pojawiło? Bo w sumie zapomniałem o tym. 1
Jaycob 236 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Niestety nie, ale może i dobrze. Niektóre utwory są tylko przepisane do konkretnych wydarzeń...
Ludojad 25 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) Edytowane 8 Listopada przez Ludojad 1
Kelam 697 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Co? Nie wrzuciłem jeszcze ? Mój faworyt od lat. Dosłownie wgniata mnie w fotel za każdym razem. To jest też przykład jednego z najbardziej dopasowanych soundtracków do tematyki i klimatu gry. Pełna zgodność, mega flow. Swoją drogą bardzo polecam tego deusa w ori wersji ze złotym bloomem. Pięknie to buduje klimat, a dojrzała - metafizyczna fabuła i jej istota, sens - daje mi uczucie na koniec, że mam do czynienia z czymś więcej niż grą. 3
Vulc 293 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada (edytowane) Spokojnie, ja to wrzuciłem za Ciebie już wcześniej. 😏 Genialny soundtrack i genialna gra. I tak, tylko ze złotym filtrem. Podobno komuś on przeszkadzał, ale mam nadzieję, że nie mamy tutaj takich osobników. Disco Elysium: Edytowane 9 Listopada przez Vulc 2
DeIntegro 35 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada (edytowane) Trochę melancholii.. Edytowane 9 Listopada przez DeIntegro 1
slafec 36 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Gra krótka, ale soundtrack zostaje z człowiekiem na dłużej
Gothic 6 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada W dniu 9.11.2024 o 07:45, DeIntegro napisał(a): Trochę melancholii.. Heroes 4 pod względem muzyki to wypada najlepiej z całej serii zwłaszcza ten motyw Przy okazji trochę coś innego 1
Vulc 293 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Gra jest cieniem pierwszej części, ale soundtrack wyszedł im przedni: 1
Spychcio 270 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Mój faworyt z ostatnich kilku lat to zdecydowanie ścieżka dźwiękowa z Days Gone
Rekomendowane odpowiedzi