Skocz do zawartości

Banishers Ghosts of New Eden

azgan

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chcę psuć chłopakom zabawy w temacie Dragon Age, ale... polecam ten wątek i tę grę, aby zobaczyć, jak buduje się dialogi, prowadzi wątki, generuje dylematy, tworzy więzi między bohaterami i to na poziomie AA - a nie AAA za miliony milionów. BARDZO niedoceniona gra moim zdaniem. Wciąga. Chce się więcej tej historii. A Dragon Age wymiętolił mnie bezpłciowością i wyrzygał nudą po kilku godzinach.    

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
  • Upvote 3

7 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a):

Nie chcę psuć chłopakom zabawy w temacie Dragon Age, ale... polecam ten wątek i tę grę, aby zobaczyć, jak buduje się dialogi, prowadzi wątki, generuje dylematy, tworzy więzi między bohaterami i to na poziomie AA - a nie AAA za miliony milionów.
BARDZO niedoceniona gra. Wciąga. Chce się więcej. A Dragon Age wymiętolił mnie bezpłciowością i wyrzygał nudą po kilku godzinach.    

53 minuty temu, Pavel87 napisał(a):

No tak, walki jest sporo, jest powtarzalna, przeciwnicy są praktycznie cały czas tacy sami, jest ich raptem kilka wariantów, co by nie mówić jest to jednak gra AA, ale na pewno warto dać jej szansę. Wyborów pewnie więcej niż w DA:V 😉

Lepiej się bawię przy tym tytule niż przy Dragon Age The Veilguard gdzie porównujemy produkcję AA do AAA co już samo w sobie jest zabawne bo wiadomo że na czymś musieli zaoszczędzić. 

Polecam zagrać i samemu ocenić. To jest podobna sytuacja jak z A Plague Tale: Innocence gdzie nikt nie czekał, nie słyszał a później chętnych żeby ograć A Plague Tale Requiem nie brakowało 😉.

• Upvote 2