Wszystkiego najlepszego! Czyli ile nasze auta mają na blacie :D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MJRegul · Opublikowano
Jako, że można już spokojnie grać w 2024 po milionie updejtów a w 2020 grałem na padzie...jaki hotas kupić do 2024? Budżet powiedzmy do 1000zł. Joy + thrust. Super jakby nie było z plastiku jak plastikowy samochodzik Chciałem X56 ale jak popatrzyłem na recenzje to zrezygnowałem -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Bardzo długo. Auto przy takich warunkach będzie używało ze 2 kw na godzinę. Sprawdź jaką masz baterię. Oblicz ile musi ci zostać do najbliższej ładowarki, albo do drugiej najbliższej po drodze mijając pierwszą, gdyby nie działała. Generalnie problem z zasięgiem elektryków kończy się, kiedy są wstanie zrobić 300 km w zimie bez pajacowania z używaniem innych odbiorników energii. I to mówimy o samochodzie dla małomiasteczkowego. Bo wielkomiejski jeśli nigdzie nie jeździ to i z 100 km w zimie sobie poradzi. Przy najmniejszej baterii masz jeszcze 43 kw. zakładając że 20 potrzebujesz na dojazd do ładowarki przetrwasz 11 godzin. -
Przez VRman · Opublikowano
Nie sądzę, aby to cokolwiek zmieniło. Trzymam się swojej hipotezy: -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Absolutne laickie i szurskie brednie. nie tylko nie masz o temacie pojęcia to jeszcze słuchasz internetowych idiotów. Jak widać każdy może być ekspertem w oczach takiego laika jak ty. Tu masz rzetelnie o tym gownianym mleku: https://rankingmleka.pl/smilk-max/ od kogoś kto się zna na tym temacie, a nie na wszystkim co modne w internecie. Na szczęście twoja szurskosc sprawia, że nie będziesz karmił niemowlaka. Na szczęście dla tego niemowlaka. Po prostu brak słów na to jakim szurem można być bo się naczyta debilizmów w internecie. Edit. jak ktoś jest zainteresowany to jest tam punkt po punkcie rozpisany kontrargument na każdą szurską brednie rozpowszechniana przez akolitów smilk. Nic się tam logicznie nie klei, ale dla szurów to lepiej. Bo oni w logikę nie umieją. W wiedzę też nie. Tylko w bzdurne “niuanse” i inne szurskie pomysły które pozwalają im tłumaczyć czemu są na dnie życiowej drabinki. -
Przez NotQuite · Opublikowano
No to były czasy. -15C. Podwórko pełne śniegu i jakieś 300 dzieciaka na sankach. Pełno odważnych zjeżdżających na brzuchu z 30m górek, ślizgawice, kolizje i zero nadzoru dorosłych. Zęby wypadały seryjnie. Wszyscy bawili się świetnie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi