System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Pamiętacie jak Biedronka deklarowała w połowie października, że będzie stawiać 200 automatów tygodniowo? Tymczasem mamy końcówkę stycznia a w centrum dużego miasta jakim jest Poznań nie ma ani jednego takiego automatu. Mówiłem, że start tego systemu to będzie delikatnie mówiąc niewypał. Zgaduję, że nikt się nie pochwali jaki % opakowań kaucyjnych został zwrócony przez klientów bo zapewne nie ma czym. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Jak co z tego, mam komputer w do grania w 4K i nie bedę kupował i9 jeśli na i5 gry działają tak samo. Co mnie obchodzi że i9 będzie więcej fps w 720p albo 1080p -
Przez hubio · Opublikowano
@Wu70 może masz inne doświadczenia, ale mama jak sprzedawała wcześniej kilka mieszkań wstecz to mieliśmy 6 różnych pośredników + wystawione samodzielnie i cena wyjściowa nie była astronomiczna, a sprzedaliśmy w końcu po 1,5 roku ze znacznie obniżoną ceną. Samo to dopasowanie czasu pośrednika i chętnych to już dezorganizowało mocno życie. Nawet był koleś co po rurach stukał i czegoś szukał Przewinęło się nam z 50 osób i nikt nie kupił. Ja nie korzystałem teraz z żadnych pośredników No i widziałem też ogłoszenia teraz. Zgadzam się z tym, że tanie idą w miarę szybko, ale to musi być dużo taniej. Np normalnie chodzi po 280 000zł a ty sprzedajesz za 199 000 . Jak dasz 260, czy 240 to i tak utkniesz. Na ludziach też dużo robi magia cyfr, szczególnie tych z przodu Ale sprzedaż tanio przeczy z kolei temu, że po spłacie kredytu ma się do przodu. A odwrócona hipoteka to masz te produkty dla seniorów? To przecież jest mistrzostwo świata w wykonaniu korpo. Oni tam płacą grosze ludziom. Dożywotnio po 800zł Zresztą tak samo te wszystkie firmy co od ręki kupują i fliperzy... Chyba, że coś innego miałeś na myśli. -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Wystarczy komputer z 4090 czy 5090 i nie potrzebujesz tam nawet ogrzewania -
Przez VRman · Opublikowano
Ale w newsie masz 1100$ a nie żadne 900. Właśnie, 240Hz jest normą a teraz i tak zostanie bo za tyle to ludzie się co najwyżej pośmieją. I nie. 1440p w 26,5" to nie jest żaden top. 1440p 27" za 3199 to kolega kupował w 2014tym. Nie OLEDa oczywiście, ale z modułem g-sync. Inflacja oczywiście robi swoje, ale mamy na rynku 240Hz OLEDy za 2200zl. Jasne, że za nowość się doi, to normalne, ale niech to ma sens. Odlecenie w kosmos z marżą na ponad 200% w modelu dalekim od topki, sensu nie ma. A mi przeszkada nie jako nabywcy, a ogólnie. Takie coś hamuje rozwój i źle wpływa nie tylko na klientów/graczy ale samą branżę Apropo "nowości": Sierpień 2024. Róznicy 480 vs 540 nie zobaczy absolutnie nikt. Dual mode jest o kant dupy potłuc. Zostaje tylko nowej generacji panel. Trochę mało jak na cenę wyższą od ceny dwóch porządnych monitorów o identycznej niemal specyfikacji, ale na generację starszym panelu i 240Hz.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi