System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Ehhh czyli wszyscy dookoła kłamią, że skoro plastik był w śmieciach porządnym surowcem, a teraz go tam nie będzie to cena wywozu śmieci wzrośnie? Czy to kolejna teoria spiskowa? No jednak nie to samo bo w górach jestem kilka razy w miesiącu i w życiu pół śmiecia tam nie zostawiłem, a składowanie w mieszkaniu, a następnie gonienie z tymi butelkami do sklepu jest dla mnie uciążliwo- idiotyczne. Po co pod blokiem stoi mi "10 koszy" na różne frakcje? -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Duża bateria, mniejsza moc i napęd na tył :). Szkoda, że w tym zestawieniu nie ma Tesli 3 Highland LR RWD 2025, która ma napęd tylko na tył, jest lżejsza od wersji AWD, ma mniejszą moc i w trasach ma sporo mniejsze zużycie energii. Ciekawi mnie jak im to wyszło gdzie Y ma znacznie większe zużycie energii od 3 przy prędkościach autostradowych. Tesla Model Y Juniper RWD (2025) – 21,7 kWh/100 km Tesla Model Y Standard (2026) – 22,0 kWh/100 km Tesla Model 3 Long Range AWD – 25,2 kWh/100 km -
Przez Vulc · Opublikowano
Najwidoczniej na piciu zna się lepiej niż na aktorstwie, choć nie jest to specjalnie duże osiągnięcie. 🤭 -
Przez Katystopej · Opublikowano
Słowiański mental. Oglądałeś Konopielkę, jak żona podała zupę w osobnych miskach i się stary oburzył, że będą jedli z jednej jak dawniej? Gdyby ustawowo był wprowadzony obowiązek codziennej higieny prysznic/kąpiel to tak samo by się oburzali, że im coś nakazują. Ten system kaucyjny to przecież kapitalistyczny wymysł! Nie wiem co za problem macie, raz w tygodniu oddaje wszystko, nawet jak jest lekko zgnieciona to automat i tak poprawnie odczyta butelkę/puszkę. To samo myślenie co ze śmieciami w lesie/górach/nad wodą. 4pak łatwo przynieść, ale puste puszki obowiązkowo wyebać w krzaki bo już za ciężkie -
Przez Totek · Opublikowano
Stare audi A3 8l skrzypiało mi na plastikach, za to Octavia z tego samego roku totalnie nic do dziś. Tak samo A3 8p trzeszczy a Audi TT 8j totalnie nic. VAG ma gigantyczny rozjazd jakościowy nawet na tej samej płycie podłogowej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi