kubikolos 1 408 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu trudno nawet cos odpowiedziec na cos tak glupiego tak, kazda inna czynnosc to podatek XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD na to liczyles?
galakty Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 8 godzin temu, Cappucino napisał(a): Bo to Śląsk. Ma to ten plus, że są mniejsze kolejki w dni kiedy jest otwarty pszok. PSZOK to rakowisko, mi robili problem żeby stary styropian pod panele im zrzucić, bo BRUDNY i im się nie przyda.
Mar_s Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Ale wiesz, ja po prostu nie jestem toksycznym idiotą, socjopatą czy bezmyślnym kretynem Dyskusyjne. Ale mniejsza, w każdym razie nie sugeruj więcej że ktoś jest tym czy owym, bo chyba nie chcesz trafić znowu do izolatki.
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 5 minut temu, Mar_s napisał(a): Dyskusyjne. Czyżbyś coś sugerował w moim kierunku? Podobno nie wolno na tym forum? 5 minut temu, Mar_s napisał(a): Ale mniejsza, w każdym razie nie sugeruj więcej że ktoś jest tym czy owym, bo chyba nie chcesz trafić znowu do izolatki. A gdzie tam jest sugestia? Ale się musiał spłakać donoszący Edytowane 1 godzinę temu przez GordonLameman
Mar_s Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @GordonLameman Oczywiście że nie wolno, więc niczego nie sugeruję Gordonku.
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Mar_s napisał(a): @GordonLameman Oczywiście że nie wolno, więc niczego nie sugeruję Gordonku. Bardziej mnie to cieszy Mar_siku.
LeBomB Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu (edytowane) 2 godziny temu, kubikolos napisał(a): trudno nawet cos odpowiedziec na cos tak glupiego Nie moja wina że coś takiego sam sugerujesz swoimi wypowiedziami... Przecież kaucję odzyskasz, zatem gdzie podatek? Tylko nie wykręcaj się podwyżką cen za wywóz śmieci, bo o tym już pisałem wielokrotnie, że moim zdaniem są bezpodstawne i nie powinny mieć miejsca. Edytowane 52 minuty temu przez LeBomB
Rekomendowane odpowiedzi