Za co jesteś wdzięczny PCLabowi?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bleidd · Opublikowano
No ciekawe, na PPC kapkę lepiej wypada X3D. Chyba to 4.15 GHz mocno limituje ten CPU. Czyli wychodzi na to, że można śmiało zmieniać AM4 -> 7500F i za jakiś czas sobie wrzucić np. 9800X3D jak spadnie z ceny -
Przez Kadajo · Opublikowano
O fuck... No to zmienia trochę postać rzeczy 😁 12-13 koła to normalna cena że 90. Jeśli wogle można pisać o normalności 🤭 To ja dla kontrastu kupiłem sobie pada za 159zl Niech coś też mam z tych czarnych frajerdejow -
Przez Ajemkinga · Opublikowano
wezme, po prostu łatwiej mi w xkomie zrobić liste i później odszukać to samo w media -
Przez blabla123 · Opublikowano
Imo i tak szarpnij się od razu na większe. Nawet jak sobie wykombinujesz, że tyle i tyle starczy na zapas. Nie starczy. Do tego co myślisz, że potrzebujesz +1 pokój lub 10m więcej gdzie jest opcja w razie czego na podzielenie pomieszczenia. Nawet jak ci wyjdzie rata większa albo będziesz spłacał dłużej. Do dziś pluję sobie w brodę, że nie wziąłem 60m zamiast 42m. Inny komfort życia, nawet jak nie jesteś zbieraczem jak ja -
Przez Reddzik · Opublikowano
Gra ma bawić, odstresować od naszych codziennych obowiązków, a nie jeszcze dobijać człowieka. PVP nie jest złe, sam czasem pogram ale od tego są specjalne tryby, akurat Extraction shooter nie musi być idealnym "trybem" do tego, tu się nawet sprawdzi solo lub coop, nawet w Tarkova potrafią grać w PVE(solo czy coop) po dziesiątki, setki godzin, można? można!. Do tego jeszcze przed wersją 1.0 było SPT by ominąć serwery i pograć sobie w coopa/solo bez potrzeby czekania na połączenie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi