Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
@VRman Nie polecę, wiem, że takie są, jak poczytasz na necie to znajdziesz. Tyle, że te full żeliwne, albo żeliwne + emaliowane to raczej takie klasyczne na gaz czy na płytę, a nie elektryczne jak wyżej. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Chwilę temu po godzinie latania w BF6 wywalił mi się na -20. Próbowałem ponownie testy zrobić w Aida proc + gpu i po paru minutach walił błędem. Chyba łapie niestabilność od ciepła w budzie. -
Przez Send1N · Opublikowano
Wystarczyło wyłączyć w biosie intel VMD tylko zapomniałem ci napisać że niektóre opcje są ukryte i trzeba nacisnąć fn+S aby się pojawiły w zakładce "Main" pewnie dlatego nie mogłeś jej znaleźć -
Przez Gret · Opublikowano
W przeladowanym żuku cały czas masz awaryjna sytuację -
Przez lukadd · Opublikowano
Mój dostaje 1.06V przy R23 - 30, ale co z tego, że cinebencha przechodzi jakiś czas gierki pociągnie, shadery skompiluje w TLoU jak w całokształcie to nie jest stabilne. Samo minus CO ogólnie i tak wiele nie znaczy, bo każda sztuka i tak daje inne napięcia, jedna sztuka będzie dawała napięcia na -15 czy -20 takie jak inna dopiero na nastawie -30. A stabilność, wielu odpala jakąś gierkę gdzie cpu leci na pół gwizdka na 2-3h poogląda 2h youtube i wydaję się im, że stabilne, a jak przyjdzie do używania dłużej kompa, alt taby, softy, mocniejsze gierki dłużej to wcześniej czy później będzie zonk.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi