Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
"Penthouse" (na zdjęciach ni wyczaiłem ile poziomów) plus lokalizacja. Zapewne w cenie garaż i "zaplecze". -
Przez wallec · Opublikowano
Jak wrócę do domu to wskaże ci miejsce w wiedźminie żebyś zobaczył stuter -
Przez marki · Opublikowano
Witam Potrzebuję zrobić zasilanie awaryjnie do szafki w której są: - router (MikroTik RouterBOARD RB750Gr3 hEX) - modem LTE zewnętrzny (PoE) (MikroTik RBLDFR&R11e-LTE6) - switch (TP-LINK TL-SG1016D) - rejestrator HikVision DS-7604NI-K1(C) + HDD - 4 kamery PoE (DS-2CD2343G2-IU) podłączone przez switch Tenda TEF1109P-8-63W - będzie jeszcze centralka smart home (wstępnie Aquara hub m3 lub Sonoff iHost) Całość jest wpięta w jedną listę zasilającą. I tą listę będę chciał wpiąć w zasilanie awaryjne. Liczę, że cała powyższa konfiguracja zużywa między 70-100W energii. Co kupić? UPS, jakiś bank energii? Zależało by mi, żeby całość podziałała minimum 3h bez zasilania z zewnątrz. Liczę też, żeby takie zasilanie było "bezpieczne pożarowo" - czyli żeby to były jakieś aku stosowane w tym celu. -
Przez adashi · Opublikowano
Ja jestem na g14, ale też u mnie g13 wychodzi odrobinę lepiej w porównywarce. Tyle, że tak wychodzi w miesiącach jesiennych i zimowych. Latem przewaga g14 była znacząca i raczej wieksza swoboda przy G14. Na razie nie zmieniam. -
Przez Send1N · Opublikowano
Ten błąd który pokazałeś najprawdopodobniej nie ma związku z tym że gra się wyłącza, błędy service control manager ma każdy w systemie u mnie jest ich pełno w podglądzie, bardziej zainteresował bym się błędem "application error" który jest widoczny u ciebie na screenie na samym dole, jeżeli jest on od pliku exe gry poe2 to może świadczyć np o tym że masz niestabilny ram, cpu lub gpu, jak niestabilność jest lekka to gra się zawiesza i dostajesz wylotkę do pulpitu, przy większej niestabilności dopiero możesz zaliczać bsody lub restarty PC.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi