Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 4 użytkowników
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Karister · Opublikowano
To akurat jest standard, że w budowlance/wykończeniówce masz dwukrotne rozjazdy w wycenach. -
Przez janek25 · Opublikowano
https://www.asrockind.com/en-gb/NUC-325 -
Przez Kadajo · Opublikowano
Niektórzy są przygłusi a inni mają ponadprzeciętny słuch stąd dla jednego karta 2000 rpm to hałas a dla innego lekki szum. Co nie zmienia faktu ze "bezstronniczo" dla kart graficznych jest to przyjęte już jako hałas. Dlatego pisząc wyłącznie o odczuciach w takich kwestiach tak naprawdę niczego nie przekazujemy konkretnego, bo te odczucia są ważne tylko dla tej osoby która o nich pisze i dla innych nie mają kompletnie znaczenia. A jak ktoś napisze, że karta ma 2000 rpm albo 38 dBA czy więcej to już są to konkretne wartości które jak się je rozumie to wiadomo co oznaczają. Zresztą to jest problem dzisiejszych recenzji i ogólnie testów, jak ktoś pisze o odczuciach to od razu można skończyć czytanie czy oglądanie, bo test czy recenzja ma za zadanie bezstronniczo podejść do tego, co jak działa lub jakie jest. Na końcu można ewentualnie dodać swoje "5 groszy" ale nigdy nie powinno to być filarem takich publikacji. @MJRegul nie mowie, że ty jakąś recenzje pisałeś tylko ogólnie stwierdzam. Caly ten wywód można sprowadzić do jednego zdania. 2000 rpm to nie jest cicha karta, ale jak tobie to nie przeszkadza to luz. Jak gra na słuchawkach to jej nie słyszy, a nie jest cicha. Właśnie pisanie takich bzdur wywołuje wojenki na forum. -
Przez huudyy · Opublikowano
Albo godziny szczytu w Łodzi XD akurat po 15 muszę podjechać w jedno miejsce, to wam pokaże jak wygląda spalanie w dieslu zimą na takim dystansie -
Przez VRman · Opublikowano
A ja się kiedyś naoglądałem Okienka Pankracego i myślałem, że magia istnieje i można coś wyczarować. A potem się naoglądałem filmów karate i myślałem, że jak się zapiszę na Kyokushinkay to skopię tyłki tym chamom ze starszych klas w szkole, co mnie gnębili. A ktoś ponoć obejrzał kreskówki i zrzucił koledze cegłę na głowę, bo myślał, że nic mu nie będzie, tylko zrobi zeza, wystawi język i pojawią się wróbelki latające w kółko dookoła głowy. Niektórzy z takiej glupoty nie wyrastają i nic nie poradzisz. Z drugiej strony rozumiem o co Ci chodzi i to będzie potężny problem, ale bardzo wątpię, żeby istniało jakiekolwiek rozwiązanie. Prędzej czy później nie będzie można tego rozróżnić i ludzie będą sie musieli nauczyć, żeby nie ufać temu co widzą w necie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi