Auta elektryczne-hybrydowe (BEV,PHEV,HEV) vs spalinowe (ICE)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
Tak dbał o podwozie że mu wtyczka zardzewiała? Toyota powinna zrobić akcje serwisową założyć osłonki psiknąć woskiem i by było po sprawie ale wolą teraz wymieniać na gwarancji wtyczki za 20k. -
Przez pavlo950 · Opublikowano
Nie warto się w to pchać. Jak już to kup jakiegoś miniacza albo z Ryzenem albo z Intelem minimum 7 generacji i będzie lepiej hulał niż ten HP G1. Mam i5-7500T w HPku (chyba G3), 16G ramu, 1TB nvme pod system i 2TB pod magazynek z multimediami. Sprzęt cichy i bez problemu łapie 4K. W podobnej cenie będzie i3-8100, sprzęt wydajnościowo podobny ale już 11 będzie bez problemu działać. HPkowi postawiłem Debiana i mam podpiętego pod TV oraz zewnętrzne głośniki. Ta i7-4785T to będzie dobra pod homelaba albo może jakiegoś proxmoxa. W chińczyki bym nie szedł, jak nie masz co z kasą robić, to kup np MSI Cubi z tymi nowymi Intelami. Za 1900 jest Core 5-120U 16/512, za 1199 N200 4/128. Oczywiście jakiś Linux niech wleci z marszu. Albo w ostateczności używka pokroju HP, Lenovo, Dell. Sam mam Asusa mini pc w konfiguracji i5-11400 64G ramu i 3x ssd. Prawie idealny sprzęt do pracy. A propo tytułowego problemu, sprzętu być może nie opłaca się naprawiać -
Przez DeamoN256 · Opublikowano
Hej @x-kom Prośba o wysłanie kodu rabatowego: https://www.x-kom.pl/lista/h7wk8bbra Z góry dziękuje =) -
Przez CryptTM · Opublikowano
@DarkeVo O panie ... Znowu coś ? Niemniej - wygląda zacnie, a co ze starą karta zrobiłeś? -
Przez caleb59 · Opublikowano
M i L nie używa się kiedy jedziesz na Quality w grze. To są presety zrobione z myślą o 4K, gdzie używanie Performance czy Ultra Performance nie bije tak po oczach jak w przypadku 1080p czy 1440p, które z kolei najlepiej radzą sobie z presetem Quality, stąd też preset K będzie dla tych rozdzielczości najlepszym wyborem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi