Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
To mówisz, że masz swój i nara. I jeszcze im pokaż, że ich są brudne i zgłosisz do sanepidu, bo praktycznie zawsze mniej lub bardziej są brudne -
Przez Petru23 · Opublikowano
Sam byłem bardzo sceptycznie nastawiony po przesiadce na pełme sterowanie z ekranu. Z tym, że u mnie jest "półeczka na palce" przez co stabilnie opieramy dłoń, ikony najważniejsze w tym klima zawsze na wierzchu i duże i po kilku miesiącach użytkowania nie zauważam problemu. Przyciski na kierownicy zastępują sprawie np przyciski radia. Widze też plus w "odguziczeniu" - więcej wolnej przestrzeni na ręce, kolana itp - mniejszy tunel środkowy i konsola a raczej jej brak. A osobiście nie lubię otulajacych kokpitów. Muszę mieć miejsce wokół siebie. Wiem, że to kwestia danego producenta i responsywności systemu, nakładki, ergonomia ale nie demonizował bym aż tak. -
Przez leanuser · Opublikowano
Hej, zakupilem monitor gigabyte mo27q28g (ktory swoja droga przyszedl mi z fizycznym uszkodzeniem), zaktualizowalem firmware do F06 i mam z nim taki problem, ze pc odpala mi sie w „natywnej” rozdzielczosci fullhd, a zeby faktycznie dzialal w natywnej rodzielczosci 2k musze po kazdorazowym uruchomieniu pc przelaczyc w tryb PIP i spowrotem w normalny, pozniej wszystko jest git, chyba ze na jakis czas zostawie monitor z wygaszonym ekranem to po ponownym wlaczeniu dzieje sie to samo, wiecie moze co moze byc przyczyna? Monitor podlaczony kablem DP do karty graficznej, pozdro milego: ) -
Przez Doamdor · Opublikowano
Ludzie chyba wolą przepłacić w sklepie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi