Grolshek 517 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 10 godzin temu, copyname napisał(a): ile?! Trzeba poczekać na GP, bo w 1 nawet fajnie grało się ale może dlatego, że była "za darmo" W cenie abonamentu GP świetna gra. 349pln? Chyba ich pogrzało.
daerragh 103 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Przez chwile bylem zainteresowany niskobudzetowa strategia 4X od MS: Ara History Untold. Ceny od 249zl za gre AA, ktora ma tylko "mieszane" recki na Steam i wyszla z 9 miesiecy temu. Ale za to jest/byla na GP. Edytowane 12 Czerwca przez daerragh
userKAMIL 856 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października Jeszcze tydzień i premiera. Ostatni chyba większy tytuł w tym roku.
Sidr 123 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października Bardziej pasuje tytuł "Clown Worlds". Ludzi, którzy tworzyli te epickie gry w tej firmie od chyba 2018r roku już tam nie ma. Obecny Obsidian, to ci ludzie ze zdjecia poniżej i nie wydaje mi sie, by potrafili zrobić dobrą gre. Szczególnie dla ludzi z chromosomem XY. 4 1
babayaga 136 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października Jest tam jakiś człowiek, czy same baby?
jankooo 253 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października 37 minut temu, userKAMIL napisał(a): Jeszcze tydzień i premiera. Ostatni chyba większy tytuł w tym roku. Połaczenie borderlandsów z falloutem. No nie powiem troszkę mnie kupili tym trailerem
ODIN85 3 502 Opublikowano 18 Października Autor Opublikowano 18 Października 51 minut temu, userKAMIL napisał(a): Jeszcze tydzień i premiera. Ostatni chyba większy tytuł w tym roku. Jeszcze Ninja i Cod.
Lypton 953 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października (edytowane) 22 minuty temu, babayaga napisał(a): Jest tam jakiś człowiek, czy same baby? Oczywiście, że w Obsidian są i faceci. To zdjęcie wrzucili na sociale 6 lat temu z okazji Dnia Kobiet. Edytowane 18 Października przez Lypton
Sidr 123 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października (edytowane) 8 godzin temu, Lypton napisał(a): Oczywiście, że w Obsidian są i faceci. To zdjęcie wrzucili na sociale 6 lat temu z okazji Dnia Kobiet. To poniżej też na dzień kobiet. I No tak, The Outer Worlds: (2019), Grounded (2020) i Avowed: (2024) to "świetne" gry. Tu nie chodzi o to zdjęcie, bo tylko w formie żartu. Chodzi ogólnie o nowy Obsidian, ludzi pokroju Matta Hansena i robienie kiepskich gier dla niewiadomo kogo. I eot z mojej stroy, bo nie chce mi sie o tym pisac. Edytowane 18 Października przez Sidr
userKAMIL 856 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października (edytowane) Byle do piątku Edytowane 21 Października przez userKAMIL 1
Keller 727 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Walka z korporacją mimo że jesteś korporacją!
ODIN85 3 502 Opublikowano 23 Października Autor Opublikowano 23 Października (edytowane) Edytowane 23 Października przez ODIN85 1 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Minus za fabułę? Tego się nie spodziewałem. No cóż...
Pavel87 703 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) Jeżeli nawet GOL pisze, że fabuła jest słaba, w grze w której fabuła powinna być praktycznie na pierwszym planie to musi być mocno słabo... Z drugiej jednak strony pepełe chwali fabułę i ocenia grę na 8/10 Edytowane 23 Października przez Pavel87 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 18 minut temu, Pavel87 napisał(a): pepełe chwali fabułę i ocenia grę na 8/10 Oni dali 10/10 Starfieldowi, także ten tego.
Vulc 2 191 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Pierwsze opinie bardzo podobne do moich odczuć po kontakcie z jedynką, więc definitywnie się nie polubimy. Zwłaszcza, że ma najwyraźniej te same problemy - przeciętni towarzysze, przeciętna fabuła. Przeciętne wszystko.
userKAMIL 856 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 38 minut temu, Pavel87 napisał(a): Z drugiej jednak strony pepełe chwali fabułę i ocenia grę na 8/10 Jeden rabin powie tak a drugi inaczej. Dobrze, że się wyleczyłem z tych recenzji już lata temu. Jedynka była świetna i bawiłem się zacnie. Jutro wyruszam na ostatnia już przygodę w tym roku. Ktoś wie o której godzinie start? 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 23 Października Autor Opublikowano 23 Października 1 godzinę temu, Pavel87 napisał(a): Jeżeli nawet GOL pisze, że fabuła jest słaba, w grze w której fabuła powinna być praktycznie na pierwszym planie to musi być mocno słabo... Z drugiej jednak strony pepełe chwali fabułę i ocenia grę na 8/10 Ale zdajesz sobie z tego sprawę że w redakcjach jest kilku recenzentów a nie jeden do wszystkiego?
DITMD 787 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Niektórzy pisali, że fabuła Clair 33 jest cienka, sam sprawdzę, ile ludzi, tyle opinii.
Pavel87 703 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 1 godzinę temu, Vulc napisał(a): Pierwsze opinie bardzo podobne do moich odczuć po kontakcie z jedynką, więc definitywnie się nie polubimy. Zwłaszcza, że ma najwyraźniej te same problemy - przeciętni towarzysze, przeciętna fabuła. Przeciętne wszystko. Identycznie u mnie, po jakichś 5 godzinach darowałem sobie pierwszą część 1
Sheenek 330 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Osobiscie liczylem ze dowiaza, niestety niskie oceny fabuly pogrzebia ta gre.
Phoenix. 4 720 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Jedynka byle cianiutka to i dwojka, te mocarne gierki MS cos im ostatnio nie wychodza W sam raz gierka do game passa.
Vulc 2 191 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 27 minut temu, Pavel87 napisał(a): Identycznie u mnie, po jakichś 5 godzinach darowałem sobie pierwszą część U mnie było to trochę więcej, jakieś 8-10 bodajże. Uczciwie próbowałem. Po tym tytule, i później jak swoje grosze dołożył Starfield, przestałem mówić, że kosmiczne/sf klimaty łykam bez popitki jak leci.
Rekomendowane odpowiedzi