The Blood of Dawnwalker od ex CD Projekt RED
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dresiq · Opublikowano
Nie trzeba. Dzięki spyhunter wszystko pokasowałem ręcznie. Do tego eset jest dziurawy. Nie wykrył zakażonych plików. Serio nie polecam eseta. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Lameismyname No i elegancko, dokładnie o to chodziło — „Preferuj maksymalną wydajność” potrafi trzymać wyższe stany P i/lub podbity idle pobór, więc fan-stop nie ma jak zaskoczyć. Dobrze, że to dopisałeś, bo to jest klasyczna pułapka panelu NV i potem ludzie szukają “usterki” w karcie. Co do 1400 RPM min: tak, jedyny realny „twardy” fix to inny vBIOS albo grzebanie w BIOSie (a to już sporty ekstremalne). IMO słusznie, że odpuściłeś — jak karta jest kupiona w MSRP, działa stabilnie, a resztę ogarniasz UV, to szkoda ryzykować cegły/cewek/krzywej pod VRM dla paru dB. gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Kup riser z 5.0. Jakaś staroć na 4.0 to aż wstyd się przyznać. Powiedziałbyś kloszardowi o riserze na 4.0, to by Cię bułką chciał częstować. -
Przez Dresiq · Opublikowano
Aktualnie mam eset, nie polecam. Do dziś nie potrafi usunąć malware który na dzień dobry próbuje mi odpalić firefoxa z podejrzanym linkiem. Jednak spyhunter, którego odkryłem z 13 lat temu jest numerem 1 po dziś. Za jakość się płaci, ale 33 euro za kwartał, i to przy kodach zniżkowych 30-40% to dużo na tle tego co mamy na allegro. Jednak póki się nie zapłaci, można skanować kompa. I po prostu ręcznie usuwam pliki/wpisy w rejestrze. Teraz mamy wersję 5 tego programu. Ale kiedyś, gdy byłem młody i biedny, po torrentach latała portable wersja 4, która bez problemu pobierała updaty. W końcu ta wersja padła, bo wyszła kolejna. I autentycznie każdy, komu o tym programie wspomniałem, dzownił i pytał czy da radę coś zrobić. Nigdy w życiu później nie słyszałem/czytałem o programie, za którym ludzie by tak tęsknili. Przy odpaleniu trzeba podać email, ale na pierwsze odpalenie, i pierwszy adres email jest 7 dni za friko. I serio polecam na te 7 dni każdemu wypróbować.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi