ODIN85 3 500 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Trzeba wspierać polskie produkcje. Gorzej niż The Inquisitor raczej nie będzie.
Strilok 342 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Oglądając materiały z gry, jestem coraz bardziej zachęcony. Mają dużo fajnych i co najważniejsze świeżych pomysłów. Zobaczymy jak z wykonaniem. Czuć bardzo Wieśka w tym. A sam pomysł dwóch rodzajów gameplay-u w dzień i w nocy uważam za ciekawą podstawę. 1 2
ODIN85 3 500 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Dojdzie jeszcze polski dubbing i będzie +10 do klimatu.
samsung70 210 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia 9 godzin temu, Strilok napisał(a): Oglądając materiały z gry, jestem coraz bardziej zachęcony. Mają dużo fajnych i co najważniejsze świeżych pomysłów. Zobaczymy jak z wykonaniem. Czuć bardzo Wieśka w tym. A sam pomysł dwóch rodzajów gameplay-u w dzień i w nocy uważam za ciekawą podstawę. inventory oraz odcinanie kończyn wygląda bardzo wiedźminowo. ja bardzo chętnie to spróbuję, nawet jeśli będzie drewno jak w W3 to dla mnie bomba, wiedzmina nigdy za wiele czy wiemy coś w ogole kiedy to wyjdzie?
zozolek 312 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) Przyszły rok z obsuwą na jego końcówkę GTA VI dyktuje warunki premier przyszłorocznych Czuć wieśka 3 i mi to wystarczy. Te same DEVY, wiec co ma się nie udac ! Edytowane 21 Sierpnia przez zozolek
Keller 726 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia 18 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Trzeba wspierać polskie produkcje. Gorzej niż The Inquisitor raczej nie będzie. A co, wparłeś Inquisitora? Bo ja tak, jak już potaniał.
ODIN85 3 500 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Tematyka gry mnie nie interesowała w przeciwieństwie do tego
Strilok 342 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia https://youtu.be/qEz7TRWXgMc?si=-e0Hnbf0XCUPTTji kolejne materiały
Jaycob 1 934 Opublikowano 22 Sierpnia Autor Opublikowano 22 Sierpnia Nic nowego tu nie ma, ciągle ten sam loop z tych samych lokacji i walk. Kanał totalnie beznadziejny - koleś skleja stare filmiki w całość i wrzuca jako niby coś nowego. 1 1
PaVLo 916 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada (edytowane) Przewińcie sobie na 16:33 Gra mi się tak spodobała, że zamawiam w dniu premiery i oby wyszła w pudełku na PC Edytowane 13 Listopada przez PaVLo 4
Dimazz 563 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada (edytowane) wygląda jak wiedźmin 3 bez wiedźmina no i wygląda lepiej niż ostatnio tylko ta walka drętwa i miasto ubogie w ludność miecz na zadzie jakoś dziwnie się prezentuje Edytowane 13 Listopada przez Dimazz 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada 8 godzin temu, PaVLo napisał(a): Przewińcie sobie na 16:33 Gra mi się tak spodobała, że zamawiam w dniu premiery i oby wyszła w pudełku na PC Ja bez oglądania wiedziałem że to kupię 1
Pavel87 703 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Wygląda co raz lepiej, walka jeszcze wymaga pewnych zmian i doszlifowania ale ewidentnie słuchają graczy. Praktycznie każdą misję będzie można przejść na kilka sposobów, czy to w formie ludzkiej czy wampirzej, a to sprawi, że będzie można przechodzić grę kilka razy.
Kaczkofan 243 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Nie robiłem sobie wielkiej nadziei, ale po wczorajszym pokazie jaram się. Czuć klimat pierwszego "Wiedźmina", jest swojsko i z odpowiednią dawką drewna
Rekomendowane odpowiedzi