ODIN85 3 500 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Jest jakaś petycja żeby głos głównemu bohaterowi podklada Dorociński?
ghostdog 900 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Rozgrywka wydaje się dość drewniana, a grafika ciut gorsza niż w Wieśku nr 3. Nie wiem czy ten projekt ma szansę przynajmniej na średni sukces finansowy.
caleb59 1 620 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) 31 minut temu, Phoenix. napisał(a): Uwielbiam te krzykliwe hasla, gra od tworcow wiedzmina I właśnie moim zdaniem tym sobie przede wszystkim mogą zaszkodzić, to może być miecz obusieczny jak to się mówi bo już na starcie budują u odbiorcy pewne oczekiwania, których jak widać po materiale z rozgrywki póki co nie są w stanie dostarczyć ale nie skreślam tej gry, będę obserwował. Edytowane 22 Czerwca przez caleb59 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 51 minut temu, ghostdog napisał(a): Rozgrywka wydaje się dość drewniana, a grafika ciut gorsza niż w Wieśku nr 3. Nie wiem czy ten projekt ma szansę przynajmniej na średni sukces finansowy. Dostali już kasę od Microsoftu więc tak czy siak zarobią.
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) 2 godziny temu, caleb59 napisał(a): I właśnie moim zdaniem tym sobie przede wszystkim mogą zaszkodzić, to może być miecz obusieczny jak to się mówi bo już na starcie budują u odbiorcy pewne oczekiwania, których jak widać po materiale z rozgrywki póki co nie są w stanie dostarczyć ale nie skreślam tej gry, będę obserwował. Trudno się z tym nie zgodzić. Bardzo trudno jest w świecie biznesu / mediów / sztuki / polityki wyjść z cienia lub dorównać znanemu rodzicowi - aktorowi, muzykowi, kompozytorowi, itd. Dlatego często "młodzi" chowają się pod pseudonimem lub innym nazwiskiem, aby "się sprawdzić" w realu pod swoim szyldem, bez brzemienia znanego nazwiska. Natomiast myślę, że to należy dostrzec, że to nie sami autorzy "chwalą się" rodowodem, tylko - niestety - media i portale branżowe clickbajtują sobie wpisy o produkcji, właśnie klejąc im transparent "kolejna gra twórców kultowego W3", itd. itd. bez ich (myślę) wiedzy lub nie zawsze zgodnie z ich polityka promocji samego studia. Ot, taki właśnie paradoks brzemienia dźwigania "sławnego nazwiska". Pomaga zostać zauważonym, ale jest bardzo okrutny przy ocenie. Edytowane 22 Czerwca przez JeRRyF3D 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Dostali już kasę od Microsoftu więc tak czy siak zarobią. źródło?
Jaycob 1 934 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca Nie, nic na ten moment nie wiadomo, choć będzie obsługiwać Xbox Play Anywhere.
Dimazz 563 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Wygląda kiepsko. Podziwiać nie ma co bo widoki takie sobie walka drewienko. Jakiś Elex lub podobne. O fabule nic nie wiemy. Zapowiada się średniak może z niższej półki W kolejce czekają dziesiątki średniaków do ogrania a życie jest tylko jedno. Morał taki szkoda życia na średniaki.
Frog67 389 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Przez te kamere, tytuł dla mnie totalnie spalony. Od tego materiału z rozgrywką zrobiło mi się wręcz niedobrze, dziwne nigdy nie miałem takich problemów, a tutaj absolutnie jeżeli to tak bedzie wyglądać odpuszczam tytuł nawet na niego nie patrze. Chcieli się wzorować na kamerze znad ramienia z RE4 ale wyszło to pokracznie. Edytowane 22 Czerwca przez Frog67 1
userKAMIL 856 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 3 godziny temu, Frog67 napisał(a): Przez te kamere, tytuł dla mnie totalnie spalony. Od tego materiału z rozgrywką zrobiło mi się wręcz niedobrze, dziwne nigdy nie miałem takich problemów Od pierwszych sekund tego materiału miałem identyczne wrażenie. Do tego ta walka jakoś mało responsywna się wydaje. Hype zerowy na ten moment. 1
DITMD 787 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Albo FOV za niski, albo kamera zbyt blisko, tak czy inaczej, też mi się to nie podobało. 1
PaVLo 916 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Też nie podoba mi się, że widać ledwo pół bohatera, gdzie umyka nam sporo detali z podłoża Animacje takie sobie, ale mając za sobą Kroniki Myrtany jestem skłonny to pominąć. Co do świata, to jakoś też bez szału, ale może jeszcze to dopracują
Nigher92 54 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Dziwna ta moda ze bohater zaslania polowe ekranu mam nadzieje ze bedzie mozna oddalic kamerie/wyjda mody na to. Pamietam ze w god of war pierwsze co to poszukalem moda zeby zwiekszyc fov bo po prostu sie grac nie dalo. Dla mnie totalnie nie przemawia ta kamera przyklejona do plecow bohatera albo gdzie postac zaslania polowe lewej/prawej czesci ekranu tragedia
Pavel87 703 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Mi też się to nie podoba kamera (mam nadzieję, że będzie można ją zmienić), oraz animacje, wygląda drewniano. Z drugiej strony to chyba ich pierwsza gra, trzeba będzie poczekać na jakieś finalne gameplay'e. Może chociaż fabularnie dowiozą
michaelius33 354 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Wygląda jak brakujące ogniwo między Wiedźminem 2 a 3 szczerze mówiąc 1
Keller 726 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Łiczer 2,5. Wy narzekacie, a ja tam jakiś klimacik w tym widzę.
Jaycob 1 934 Opublikowano 20 Sierpnia Autor Opublikowano 20 Sierpnia Dodali nową kamerę i dla mnie "far" wygląda lepiej. Dobrze, że będzie wybór. 1
DITMD 787 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia To wygląda jak mod do Wiedźmina 3, walka meh. 1
Pavel87 703 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Oddalona kamera też bardziej do mnie przemawia, ale samą grą jakoś tracę zainteresowanie, chociaż liczę, że fabularnie dowiozą
Nigher92 54 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): Dodali nową kamerę i dla mnie "far" wygląda lepiej. Dobrze, że będzie wybór. Dla mnie szczerze nadal za blisko ale wazne ze sluchaja ludzi pewnie i tak sie pojawi mod w pierwszym tygodniu na kamere 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 20 Sierpnia Autor Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) 4 godziny temu, Pavel87 napisał(a): , ale samą grą jakoś tracę zainteresowanie, U mnie odwrotnie - im więcej materiałów oglądam, tym bardziej mam ochotę w to zagrać. Szczególnie te z Gamescomu, gdzie nieco poprawili walkę i dorzucili opcję zmiany kamery. Dla mnie wydaje się być ciekawsza niż VTMB2. Edytowane 20 Sierpnia przez Jaycob
abudabi 88 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Mam wrażenie, że będzie to poziom Vampyra z 2018 roku. Dużo wyszukanych obietnic, ale wykonanie dosyć przeciętne. Pomimo tego gra dawała mi dużo frajdy. Nie każda gra musi mieć budżet na poziomie setek milionów dolarów, aby stworzyć coś godnego zapamiętania. Na premierę nie kupię, ale mam nadzieję, że później po przecenie będzie warta zakupu.
Rekomendowane odpowiedzi