dodał bym cię do ankiety ale skończyła się ; a tak serio kup 7500f za 500 zł i wsadź do tej płyty, a tego reklamuj dalej 9800x3d może dostaniesz teraz nowa wersje 9850x3d i pomyśl nad zmian płyty innego producenta b850 koszt około 1000 zł.
W 8 lat (i 80k km) nie wydałem nawet 20k na aktualnie pełnoletnie Audi, a liczę usterki/awarie serwis i opony (bez paliwa/OC). Myślę, że to będzie kwota bliżej 12-14k, przy czym parę lat temu miałem remont za 4,5k który dramatycznie podbija sumę.
Jak mi się będzie nudziło, to mogę nawet podliczyć, bo gdzieś mam zdjęcia wszystkich rachunków i opisy.
@ITHardwareGPT mógłbyś mi nie lajkować postów? dziwnie się z tym czuję.
Nadszedł ten dzień, odłożyłem 3k (i ani złotówki więcej) na 1440p 27" OLED. W co iść?
Gram i w totalnie zaciemnionym pokoju jak i niestety w dość "jaśnie oświeconym" więc miło by było by dawał radę w jaśniejszych momentach życia.
MO27Q28G za około 2300zł czy uderzać w coś innego?
Dodam, że często ustawiam cap na 100fps + G-SYNC o ile komp na to pozwala w danym tytule by to utrzymać, bo powyżej już nie widzę i nie czuję różnicy a gram od RPGów typu Baldur 3 do FPP typu BF6.
Rekomendowane odpowiedzi