azgan 1 300 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Edytowane 2 godziny temu przez azgan
tomcug 3 247 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 10 godzin temu, Hard Reset napisał(a): Jest trochę już na yt porównań wersji HyperVisor vs Denuvo, Jak większość testów na YT, to będzie raczej fałszywka. Niby dlaczego oszukanie zabezpieczenia (które wciąż działa!) miałoby dać wzrost FPS, jeszcze na limicie GPU? To nielogiczne. 32 minuty temu, azgan napisał(a): ... Było 1
sideband 2 354 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 21 godzin temu, @MUZ napisał(a): Warto tez wymusić preset E w nv inspector w RR. Nie warto z presetem D jest lepiej. Ale za to warto samemu to sprawdzać zamiast bazować na głupotach z internetów.
Phoenix. 5 659 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, musichunter1x napisał(a): Przecież większość tego możnaby zrealizować bez RT Mozna tylko jakim kosztem i napewno niez tak dokladnym efektem jak to robi chociazby PT. Wiec gdzie tu plusy ze mozna to zrobic recznie ?? Nigdzie. Ty chyba nie bardzo kumasz ile by trzeba czasu zeby zobic odbicia, GI, AO, cienie itp z takim efektem jak wlaczasz PT..
MaxaM 1 848 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 5 godzin temu, musichunter1x napisał(a): Przecież większość tego możnaby zrealizować bez RT, gdyby chcieli poświęcić na to czas, a reszta to tekstury i wypełnienie sceny. Kiedyś to było no nie? Wszystko się dało A jak się wraca po latach do takich gier, to nagle 'zapamiętałem, że to lepiej wyglądało' A ta miniatura na YT, to już całkiem szczyt manipulowania. Porównywać ujęcie z cut scenki, gdzie 'niemal wszystko się da', do swobodnego ujęcia z gry. To ja zrobię bardziej sprawiedliwe porównanie 4 godziny temu, tomcug napisał(a): Niby dlaczego oszukanie zabezpieczenia (które wciąż działa!) miałoby dać wzrost FPS, jeszcze na limicie GPU? To nielogiczne. A jednak złamany Village działał lepiej Trafiliście już na Chunka grając Grace? Spoiler Edytowane 1 godzinę temu przez MaxaM
caleb59 1 883 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, MaxaM napisał(a): Trafiliście już na Chunka grając Grace? Mało tego, ja go nawet skapiszonowałem - 3x wstrzykiwacz fioletowy w dupsko i po nim.
tomcug 3 247 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 27 minut temu, MaxaM napisał(a): A jednak złamany Village działał lepiej Nie będę oglądał 12 minut filmu, ale z tego, co na szybko poprzewijałem, wydajność była taka sama, tylko brak stutteru.
userKAMIL 910 Opublikowano 4 minuty temu Opublikowano 4 minuty temu (edytowane) 1 godzinę temu, caleb59 napisał(a): Mało tego, ja go nawet skapiszonowałem - 3x wstrzykiwacz fioletowy w dupsko i po nim. Ja 2x i strzał z broni załatwił sprawę. Edytowane 4 minuty temu przez userKAMIL
Rekomendowane odpowiedzi