Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
@Suchy211 to jest pewnego rodzaju spór. Sam audytor, jego fani i część sądów podzieliła to zdanie, ale część sądów, policja i inne służby upierają się, że mogą legitymować podając enigmatyczne podstawy prawne. Osobiście jako obywatel nie czułbym naruszenia jakiś wolności osobistych jak służby mogłyby legitymować, a nawet przeszukiwać każdą osobę. Nie mam nic do ukrycia więc co mi zależy. A przy okazji można by wyłapać groźnych przestępców czy osoby planujące ataki. Natomiast to co jest do poprawy moim zdaniem to cały przekaz niewerbalny i emocjonalny niektórych zakompleksionych mundurowych, którzy się popisują władzą. Np. stosowanie ironii czy jakiś głupich tekstów w stylu, że ktoś jedzie samochodem w środku nocy i to jest podejrzane co pokazał audytor na jednym z filmów od widzów. Czy zachowanie ochroniarzy z dworca. Bo zachowanie części mundurowych jest mało profesjonalne. Ale generalnie - tak zmiana przepisów. Bo ciężko z radiowozu od razu zauważyć czy poszukiwana osoba to Pan/Pani xy przechodząca na chodniku. A nawet ludzie mogą zmienić uczesanie itp więc sprawdzanie jest potrzebne. I to widać nawet na filmach audytora. Jak ochroniarz czy mundurowy jest grzeczny i np. na zwrócenie uwagi o braku czapki reaguje jak należy np przyznając rację to i audytor podawał dobrowolnie dane. A jak z miejsca policjant idzie w zaparte i kozaczy mimo błędu od samego początku to i audytor się stawia. Z 80% przypadków z filmów dało się rozwiązać w normalny sposób gdyby była lepsza postawa mundurowych. -
Przez serwal4 · Opublikowano
Nie znam się, ale się wypowiem - a jak... Lekka używka wchodzi w rachubę? A dokładniej - czy Macan bazujący na poprzedniej Q5 ma szansę zaoferować lepsze wykończenie / komfort od nowej Q5? (2.0 TSI z 23/24r produkcji z przebiegiem do 40 tys. km są wystawione w granicach ~280-320 tys. / modele EU i/lub z programu Porsche Approved); -
Przez Adikon · Opublikowano
Ja bym się na Twoim miejscu tym nie przejmował, bo w grach i tak nie zauważysz różnic, a na wynik w Aida składa się wiele rzeczy i nie ma co się tym aż tak sugerować. Masz fajne, niskie napięcia i wyniki też spoko 😉
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi