Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez duniek · Opublikowano
600zl za tego gruza dalem 3770k z77a g43 32gb 120 ssd 1tb hdd 600W corsair rx570 8gb buda biftenix - niesteny polamane zatrzaski frontu i cala ta guma na obudowie sie zeslimaczyla - szkoda bo fajna - 8 dyskow wchodzi do zatok 3,5 niestety wgralem zly bios (chcialem dodac obsluge nvme) i mobo padlo - musze programator odszukac zeby wgrac na nowo (plyty msi maja piny spi kolo kosci biosu wiec mozna sflashowac bez wylutowywania -
Przez Pentium D · Opublikowano
@duniek pewnie bot wyłapał i nie dotarła wiadomość -
Przez Paw79 · Opublikowano
No ale czy tak właśnie nie byłoby łatwiej? Tzn. mam wyrenderowane pomieszczenie ze wszystkimi obiektami, wstawiam źródła światła, Path Tracing generuje mi cienie i tam gdzie mogę na jego podstawie kopiuję je do zwykłego rastra, zamiast samemu wymyslać gdzie te cienie maja padać i jak wyglądać? Ja np. nie widzę powodu dla którego cienia nad tą umywalką w zwykłym rastrze nie ma. To samo w przypadku innych statycznych obiektów. A tutaj pokazują to jak jakiś przykład zaawansowanej techniki gdzie "bez Path Tracingu (który wycina ~75% wydajności karty), to nie byłoby możliwe". -
Przez Reddzik · Opublikowano
Wyszedł hotfix, więc ciężko powiedzieć. Ja się skusiłem i wziąłem, chcę zagrać Widzewem i uniknąć spadku Najlepsze, że musiałem użyć aktualizacji składów, bo w oryginalnej bazie brakowało Kapuadiego w Widzewie. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Jak nasi przejdą do ćwierćfinałów w których teoretycznie mają łatwiejsze zadanie, i wygrają swoje mecze, to będziemy mieć jedną drużynę w finale
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi