Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czyli nawet nie wiesz czym jeździsz ale skrobiesz cwaniaka :E Przedliftowa jedynka to była jeżdżąca elektroniczna awaria, nie bez przyczyny te auta są w cenie worka kartofli. Najśmieszniejsze jest to, że wielkie auto z zewnątrz z mikro bagażnikiem :E

Edytowane przez Katystopej
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, marko napisał(a):

Bede rzygoł...

Auto, jak auto - nie jest to przecież multipla 1 generacji. W takim razie czym Ty jeździsz? ... skoro styl tego Opel Frontera dla Ciebie jest "bede rzygoł"?

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Frontera jest ohydna. 

Prędzej Honda Jazz - totalnie nie trawię tego auta (ładniejsza od Fiata Multipla, ale paskudniejsza od Opel Frontera).

Edytowane przez Kyle
Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, Kyle napisał(a):

Auto, jak auto - nie jest to przecież multipla 1 generacji. W takim razie czym Ty jeździsz? ... skoro styl tego Opel Frontera dla Ciebie jest "bede rzygoł"?

To auto widziałem już wielokrotnie na ulicy. Frontera w nazwie jest po prostu obrazą dla tego modelu. Zresztą jak cała gama modelowa Opla w rękach Francuzów.

Ford Explorer w wersji BEV też jest przepaskudny i nie ma nic wspólnego z prawdziwym Explorerem.

Nowa Honda Jazz jest fajna. Na zdjęciach nie wygląda, ale na żywo jest spoko. Stoi jedna 2 bloki ode mnie. 

Edytowane przez marko
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Na żywo widziałem Hondę Jazz 3 i 4 - nie trawię ("bede rzygoł" ... choć zawsze to krótszy paw niż przy Fiat Multipla). Taki mikro nano ... VAN. Oczywiście wersja 4 wygląda mniej niefajnie, od wersji 3.

Natomiast ta najnowsza (5 crosSsSsstar) ... chyba na żywo nie widziałem (chyba) bo auto już wybitnie smętnie/ultra przeciętnie (w złym znaczeniu) wygląda, więc nawet gdybym widział, to i tak odwróciłbym wzrok.

Edytowane przez Kyle
Opublikowano
1 godzinę temu, Kyle napisał(a):

Auto, jak auto - nie jest to przecież multipla 1 generacji.

Po długich latach stwierdzam, że Multipla wcale nie jest taka brzydka.

To auto przynajmniej było "jakieś", wyróżniające się z tłumu, oryginalne i na swój sposób ... ponadczasowe ;)

• Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, Petru23 napisał(a):

Piekło zamarzło...

W sensie że "multipla ponad czasowa"? ;) Niebawem kurde "klasyk", którego każdy pożąda :wariat: Cóż ... a dla mnie to po prostu "designerski paszkwil" był, jest i rejczel będzie ... czyli po prostu: :kupa:

Opublikowano
20 minut temu, Kyle napisał(a):

dla mnie to po prostu "designerski paszkwil" był, jest i rejczel będzie ... czyli po prostu: :kupa:

Może i wygląda jak gówno, za to w środku to bardzo przestronne i przemyślane auto, zwłaszcza jak na swoje czasy 

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Seeba03 napisał(a):

Po długich latach stwierdzam, że Multipla wcale nie jest taka brzydka.

To auto przynajmniej było "jakieś", wyróżniające się z tłumu, oryginalne i na swój sposób ... ponadczasowe ;)

Nietuzinkowe. Chyba o to określenie Ci chodzi.

Ponadczasowe w ogóle tu nie pasuje. Do tego słowa pasują np. modele Aston Martin. 

Edytowane przez marko
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
W dniu 10.10.2025 o 20:27, Kyle napisał(a):

Natomiast ta najnowsza (5 crosSsSsstar) ... chyba na żywo nie widziałem (chyba) bo auto już wybitnie smętnie/ultra przeciętnie (w złym znaczeniu) wygląda, więc nawet gdybym widział, to i tak odwróciłbym wzrok.

Ja prdl. Oceniłeś auto nawet go nie widząc na żywo :D

Auto zajebiście dobrze jeździ, zaweszenie jak na takiego małego piździka bardzo komfortowe. Dodatkowo pali tyle co mały motocykl i jest totalnie bezawaryjne jak to Honda. W środku też przyjemnie wykonane.

Edytowane przez IceMan
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, IceMan napisał(a):

Ja prdl. Oceniłeś auto nawet go nie widząc na żywo :D

Ja prdl też - wygląda beznadziejnie (z zewnątrz, bo w środku bez uwag).

Edytowane przez Kyle
Opublikowano
20 minut temu, trepek napisał(a):

Co Wy wiecie o brzydkich samochodach... Miałem kiedyś Audi A2 :E 

To taka Honda Jazz, ale po niemiecku :pijaczyna:

2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ale… czemu?! 

2880px-Audi_A2_1.2_TDI_%E2%80%93_Heckans

• Sad 1
Opublikowano
27 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Ale… czemu?! 

To było dawno temu, mniej więcej wtedy kiedy Maryla Rodowicz rzucała kamieniami w dinozaury :E

Poza wyglądem bardzo miło go wspominam. Mega przestronny w środku a silnik 1.4 TDI 90 KM (po chipie 110KM i 270NM) całkiem spoko napędzał ten aluminiowy samochód.