Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez aureumchaos · Opublikowano
Eeee cizko pogodzic suspens z dzialkiem CKM ale zobaczymy -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Nie wiem czy wiesz, ale właśnie rozwaliłes system. Powinniśmy koło wszystkich naszych celów wojskowych wybudować obiekty cywilne. Przecież to jest takie proste i oczywiste aby uczynić je nietykalnymi. Natomiast to co do czego masz rację, to same motywu prowadzenia tej wojny. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Dla mnie to nie jest priorytet w grach, ale jak jest co podziwiać to chętnie podziwiam, a w RE:R jest na czym oko zawieszić w trybie PT. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Paarthurnax No tak. Tak to wygląda podczas wojen. Podczas walk miejskich ten stosunek strat cywili do żołnierzy jest jeszcze znacznie wyższy. Dlatego pisałem że zmysliłeś z 4liter zasady walki, wyznaczania celów itd. Znaczy wymysiłeś sobie jakies swoje, nie mające nic wspólnego z tymi rzeczywiście przyjętymi w wojsku. Te oficjalne dane z Iranu są albo wielokrotnie zaniżone, albo ataki USA i Izraela są dużo bardziej precyzyjne niż ktokolwiek sie spodziewał. Edycja: jaki znowu duży % mieszkańców Iranu? nawet 900 000 ofiar to byłby 1% ludności. A tylu cywili to może polegnie a raczej mniej, gdy już będzie szturm siłami lądowymi. Przy założeniu że siły reżimowe się nie złamia i będą walczyć na pozycjach miejskich.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi