Skocz do zawartości

Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Krzysiak napisał(a):

@GretLepiej zostań naszym beta testerem, kup łomode albo jajco 😎

Nie ma na to żadnych szans 😜 

5 minut temu, trepek napisał(a):

Tylko delikatnie z kierownicą w Omodzie! Bo zostanie w rękach.

Spokojnie, kiedyś VAG chciał być premium i mieć fancy soft touch plastik, więc pokrywali elementy gumowym plastidipem czy czymś i fajnie to schodziło po kilku latach. Szczególnie nie lubiało się to z plakiem oraz wylanym zapachem.

Wyleczyli się z tego.

Teraz maja twarde skorupy jak w daci :E

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Gret napisał(a):

Bo sie zaraz wkur... i będzie nowa kuga :E

Dobre... Ale niestety i prawdziwe ;)

Ale już nie polecam :( jakość wykończenia... Oby do końca najmu i papa, chyba że w kolejnej gen poprawia ten fuckup

Jak faktycznie zdecydujesz się na nowe to mam przegląd większości modeli na świeżo

Edytowane przez Petru23
Opublikowano
1 minutę temu, Petru23 napisał(a):

Dobre... ;)

Ale już nie polecam :( jakość wykończenia... Oby do końca najmu i papa, chyba że w kolejnej gen poprawia ten fuckup

o widzisz, aż tak źle? 

kurdę te nowe auta to jakaś porażka ale z drugiej strony ostatnia szansa na kupienie jakiegoś nie SUVa, bo za 2-3 lata klasa D zniknie całkowicie i zostaną same 10latki 

Opublikowano

@Gret

Mnie denerwuje ale ja jestem niezrównoważony psychicznie.

Co najlepsze, wcale nie lepiej jest u innych, testowany przez mnie egz był wykonany dobrze. Odebrany... Cięcia cięcia i cięcia łącznie z wycięciem cichaczem asystenta parkowania.

Dlatego wziąłem najem i 24m-ce a nie nowe na własność... Bo dziękuję za taką własność.

• Like 1
Opublikowano
50 minut temu, Gret napisał(a):

bo za 2-3 lata klasa D zniknie całkowicie i zostaną same 10latki 

Czemu ma zniknąć? Chińczyki są w tej klasie. Są samochody niemieckie, francuskie, koreańskie, japońskie. Do wyboru do koloru.

Opublikowano
6 minut temu, trepek napisał(a):

Czemu ma zniknąć? Chińczyki są w tej klasie. Są samochody niemieckie, francuskie, koreańskie, japońskie. Do wyboru do koloru.

Bo ludzie pewnie tego nie kupują, klasycznych sedanów/kombi w klasie D coraz mniej. 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, trepek napisał(a):

Z naszego rynku powoli znika segment D i nad tym bardzo ubolewam, bo to jedyny segment z jakiego od lat kupuję auta dla siebie...zastępujące go suvy nigdy mnie do siebie nie przekonały i pewnie nie przekonają - po prostu mi się nie podoba ten typ budy.

• Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Gret napisał(a):

Bo ludzie pewnie tego nie kupują, klasycznych sedanów/kombi w klasie D coraz mniej. 

i @Krzysiak

Dobra, przeczytałem jeszcze raz co pisał Gret i było tam "nie SUVa". Jakoś odebrałem, że chodzi o SUVy klasy D.

Nevermind.

No fakt, wykruszają się sedany/kombiaki. Jest "święta trójca", Passat, Toyota Camry i eee... to by było na tyle. Peugeot ubił 508 więc z Francji nic nie ma (poza potworkiem Citroena C5X). Z Korei też na Europę nic nie ma. Lexus nowego ESa pozycjonuje między obecnym ESem a LSem ale go podwyższa aby baterię weszły w podłogę. Bieda panie, bieda.

Edytowane przez trepek
  • Like 1
Opublikowano

Sedany i kombi D czeka ten sam los co minivany.

Na pocieszenie USA ma się dogadać z UE (o ile już) i wskoczą nam ichniejsze sedany. Gorzej z że ich jakość też wybitna nie jest ;)

Ale sedanów będziecie mieli do wyboru i koloru. A jeśli będzie się wsiadać z wyższej pozycji niż np w audi to sam chętnie przygarnę. Większość SUV to pontony, mało albo wcale jakiejkolwiek przyjemności prowadzenia. Już lepiej z tyłu jako pasażer podróżować niż się wqrzac non stop bo systemy to, systemy tamto, przechyla się, ucieka, ściąga do strony itp...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...