Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fatality · Opublikowano
Po ~15h gry mogę stwierdzić, że najlepszy ac od lat, ALE: - fabuła ma bardzo niejasny cel, taki mdły. Widać, że robił to ktoś pierwszy raz. Rozwodnienie na tyle dodatkowych celów itd powoduje, że wszyscy których trzeba zabić są tacy sami. - granie yasuke to masochizm, gra jest łatwa, murzyn to antyklimatyczny kloc - całe szczęście można pominąć go w 90% przypadków Gameplay sam w sobie jest OK - zwłaszcza grafika, która po prostu utrzymuje chęć dluższego posiedzenia. Mimo powtarzalności - nie nudzi jak poprzednie odsłony -
Przez TheMr. · Opublikowano
Ja tam się ostatnio dowiedziałem że tabletki Finish do zmywarki są rakotwórcze i lepsze są te z Fairy bo nie używają jakiegoś tam składnika Ot szuria nie ma co wymyślać. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
i zaraz wpadna komentarze, ze zatankowane do pelna auto spalinowe , powiedzmy 70l moze stac w korku,, te min 50h na biegu jalowym , a EV z bieda polowe tego tylko, ze to co bedzie sie potem dzialo z tym autem spalinowym po tych kilku godz stania na jalowym jak i w trakcie, to juz "zbedny detal". nie dam sobie wmowic, ze tyle godz w takich warunkach, nie odbije sie negatywnie na samym silniku, calym jego osprzecie, ukladzie el/ladowania, w typowym aucie. takie auta z zalozenia nie byly projektowane na dlugotrwale dzialnie na biegu jalowym , tak mech jak i elektrycznie - nie te temp, cisniania, napiecia. szczegolnie te nowsze z calym ecoosprzetem -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://www.ppe.pl/news/398168/resident-evil-4-remake-i-resident-evil-village-po-polsku-capcom-przygotowal-tlumaczenia.html -
Przez Cappucino · Opublikowano
Jakiś czas działa, u mnie też działał. Tyle, że te awarie są zbyt często. Ciekawe jak już wyliczyli straty. Sporo butelek i tak trafia do żółtego wora. A ceny za wywóz śmieci które przez ostatnie lata mocno wywindowali z pewnością to rekompensował. Każdy pretekst by podnieść haracz od ludzi jest dobry.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi