Skocz do zawartości

Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, dan254 napisał(a):

No oczywiście że nie.I jeszcze serwis twierdzi że tak na być 🙂.I fakt nie te same audi co kiedyś,rodzice mieli kiedyś audi 100,świetny samochód 

Hehe tak samo jak miałem Jette co przed zrobieniem 2000 km zaczęła skręcać w prawo. Prawdopodobnie to łożysko od przewodów żeby się nie plątały w kierownicy się połamało. Wzięli na warsztat i mechanik stwierdził że auto rzeczywiście skręca ale nic z tym nie zrobili xD

Opublikowano
15 godzin temu, dan254 napisał(a):

1.8 TFSI

Kupić w 2013 auto z tym  motorem, gdzie od dawna było wiadomo, że to padliny to gratulacje. 

Taki tips&tricks na przyszłość: nie kupuj samochodu z 1.2 benzyma oraz 1.5 diesel od Stellantisa.

• Upvote 1
Opublikowano

Samochód kupiony w salonie Audi,z przebiegiem 13 tys,nie sądziłem że tak szybko zacznie brać olej.No i był jeszcze rok gwarancji 🙂.Ale żadnych vag od tamtej pory.Nigdy nawet nie patrzę na silniki typu 1.2 czy 1.4.

Opublikowano
1 godzinę temu, bergercs napisał(a):

Kupić w 2013 auto z tym  motorem, gdzie od dawna było wiadomo, że to padliny to gratulacje. 

Taki tips&tricks na przyszłość: nie kupuj samochodu z 1.2 benzyma oraz 1.5 diesel od Stellantisa.

Bez kitu, przecież każdy wiedział że 1.8TFSI to najgorszy syf jaki istnieje (tuż po 1.4 TSI EA111). 

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, Gret napisał(a):

@wallec nie ma szans na małego Crossovera. Już bym wolał laguną jeździć. 

Na małego szans nie ma... To poszukaj dwulatka większego w postaci koleosa II  ;)

Mówiłem, nie ma w czym wybierać. Chyba wsystsko to dziś potencjalna mina i bez gwarancji może być bardzo ciężko kilka lat w spokoju jeździć...

Edytowane przez Petru23
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Gret napisał(a):

@Petru23 żaden SUV nie wchodzi w grę mały duży wielki, nie i tyle. 

Wiem wiem, podkreślam tylko fakt, że do tej pory nic nie wybrałeś z tego co widzę a każda nowa propozycja ma jakiś fuckup

Inaczej bym ci już jakaś kuge wyszukał 🤣

Edytowane przez Petru23
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Petru23 napisał(a):

Wiem wiem, podkreślam tylko fakt, że do tej pory nic nie wybrałeś z tego co widzę a każda nowa propozycja ma jakiś fuckup

Bo ja sam nie wiem co chcę. Poluję na arteona z małym przebiegiem i może jeszcze na gwarancji. 

cos takiego https://samochodyuzywane.pl/oferta/volkswagen-arteon-shooting-brake-2024-161653

Edytowane przez Gret
Opublikowano (edytowane)

z bezawaryjnych zostają Mazda w benzynie Toyota ze swoim środkiem jak i Lexus, którego nie ma. 

już wolę coś tam od czasu do czasu zrobić ale mieć coś co mi się podoba, a nie Corollę albo Camry. 

Mem to jest z dzisiejszej motoryzacji. 

Edytowane przez Gret
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Gret napisał(a):

z bezawaryjnych zostają Mazda w benzynie Toyota ze swoim środkiem jak i Lexus, którego nie ma. 

już wolę coś tam od czasu do czasu zrobić ale mieć coś co mi się podoba, a nie Corollę albo Camry. 

Jeszcze mondzioł na pół prądzie ;)

On tez wzglednie bezawaryjny, napęd bardzo zbliżony do toyoty bo od nich pochodzi.

Edytowane przez Petru23
  • Upvote 1
Opublikowano
59 minut temu, Gret napisał(a):

To po co Arteon za 150 000 zł jak możesz kupić starszego za 80 000 zł i zostawić 70 000 zł na naprawy? 

• Upvote 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...