Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Komuś chyba tak, pytanie, co dalej. Nie sądziłem że w tym wątku aż tak będę się w pewnych kwestiach zgadzał z Romanem i Gordonem A czemu PO tylko krzyczało, zamiast przeliczyć? Bo nie ma jaj, a poza tym skupili się za mocno na jednej, słynnej ekspertyzie, której autor okazał się szurem. Nie twierdzę, że kibol nie wygrał, bo naród mamy, jaki mamy, swoje zrobiła skuteczne propaganda, farmy trolli i fuck-upy w kampanii Trzaskowskiego.. (Co nie zmienia faktu, że szkolenia z fałszowania głosów dla członków komisji zgłoszonych przez PiS i spółkę widzieli wszyscy) Najgorsze jednak, że poszedł w świat sygnał, że jakby co, to można zamienić głosy miejscami albo dosypać komuś 30% i będzie dobrze. Dodatkowo, gdyby różnica nie była na żyletki, to pewnie wyglądałoby to inaczej -
Przez sebask01 · Opublikowano
Nie wiem o co chodzi ale już zabawa z 3600mhz też kończy się zacięciem. Raz udaje się dostać na pulpit a raz podczas ładowaniu Windowsa się zatnie. Zmieniałem DRAM V od 1.35 do 1.45 i tak samo.. -
Przez Crew 900 · Opublikowano
ALe jaja no nie wierzę: https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/usa-sad-najwyzszy-zdecydowal-w-sprawie-cel-donalda-trumpa-jest-przelomowy-wyrok/120gs9w,79cfc278 Pomarańczowa małpa ma teraz problem bo usa będą musiały oddać nielegalnie pobrane pieniądze -
Przez bergercs · Opublikowano
Arek Łamasz Najbardziej zasłużony współautor · oopdrentsSgt5ut1619ol940i1h5z41a1ful280d26iaf3m gg533.920m18 · Drodzy użytkownicy MG HS HYBRID 2025 Powiem wam, że przykra sprawa z dostępem do bezpieczników. Niestety nie ma możliwości ściągnięcia pokrywy od bezpieczników. Blokuje je lampa, oraz elementy karoserii Tak więc, pozostaje demontaż podzespołów (ale to już ogarnie tylko serwis) aby się do nich dostać Marcin Sarnowski To elastyczny plastik pociągnij wyjdzie bez problemu. Tylko takich rzeczy nie robi się przy - 15 na dworzu bo wtedy na pewno coś połamie sz Jacek Gołąbek Najbardziej zasłużony współautor Marcin Sarnowski nie wyjdzie. Byłem w serwisie też nie dali rady. Trzeba zdemontować komputer. EHS. Napisali do centrali. CaringAlligator6305 A po co tam łapy pchasz? Jacek Gołąbek Najbardziej zasłużony współautor CaringAlligator6305 bo takie mam prawo. Mówi o tym instrukcja. Jak Ci wywali bezpiecznik i będziesz za granicą to rozumiem że będziesz się posilkowal asistansem? A i kiedyś się gwarancja kończy więc wypadało by mieć dostęp do czegoś takiego jak bezpieczniki.... *************** -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Ja jestem pod wrażeniem tego, jak grze kibicuje (i fajnie) forumowy dev-malkontent @caleb59! . BTW. Ja też kibicuje.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi