Skocz do zawartości

Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, NotQuite napisał(a):

W Lagune III w niektórych modelach po wyłączeniu silnika jeszcze jest obieg płynów, więc turbo dalej się schładza i nie zapieka. Nie we wszystkich autach tak jest, warto o tym pamiętać.

Tak, słyszałem o tym, ale znowu podobno w wielu modelach z turbo nie ma tej "pompki" która robi obieg po wyłączeniu silnika. ... i teraz pytanie za 1000pkt.: w których modelach jest? W takim Opel Corsa F np., czy jest, czy nie, skąd się dowiedzieć ?

Opublikowano

Tak samo jak Bravo, wersja Sport już nie miała się czego wstydzić, jasne to nie jest premium ale jeździło fajnie i nie było wielce awaryjne. Jedną z droższych rzeczy była automatyczna klima oraz M32. 

Sam myślałem nad Tipo, bo nie mam budżetu na to co bym docelowo chciał, a jednak coś nowszego by się przydało i niestety brak silników mnie zniechęcił. Gdyby wciąż oferowali Tjeta to bym chyba spróbował.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, galakty napisał(a):

Gdyby zostawili starego, dobrego Tjeta to całkiem fajne autko. A tak mamy wolnossącego muła albo karton mleka z turbo :/ 

Wystarczy kilka lat starsze i mamy 1.4 tjet 140qni i elpidżi często 

Edytowane przez Petru23
Opublikowano
4 godziny temu, galakty napisał(a):

Niby tak, ale teraz sobie przypomniałem że wymogiem był automat :E 

Znajdzie się też i w automacie chyba :hmm:

Opublikowano (edytowane)

Znalazłem ideolo ;)

Młody duży sedan, oczywiście w automacie z benzynowym silnikiem o sprawdzonej i trwałej konstrukcji, do której można zamontować bez większego problemu elpidżi. Cenę pewnie utargujesz w okolice budżetu

:metal:

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/dodge-charger-ID6HL7TT.html?reason=listing

No nie ma w tym kraju używanego auta dla normalnego, zdrowego na umyśle człowieka :(

Edytowane przez Petru23
Opublikowano (edytowane)

Ogólnie to dziwne przez trzy miesiące wertować ogłoszenia, nie znaleźć nic zamiast wziąć nowe auto w ramach "budżetu" a jak nie to zbierać jeszcze dwa lata i wtedy szukacy

Edytowane przez wallec
Opublikowano
1 minutę temu, wallec napisał(a):

Ogólnie to "beka" przez trzy miesiące wertować ogłoszenia, nie znaleźć nic zamiast wziąć nowe auto w ramach "budżetu" a jak nie to zbierać jeszcze dwa lata i wtedy szukacy

no tak to jest :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...