Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
W dieslach na jednostajnej jeździe naprawdę dobre spalanie zrobisz. Ale od stellantisa trochę bym się bał diesla brać. Szwagier miał tego 1.6 w Insigni i cóż - silnik się zatarł -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Ty to masz już w ogóle przewalone, bo ja tego mini-LEDa w końcu tam dostanę, za to do technologii których ty oczekujesz nie narodzili się jeszcze geniusze, którzy będą w stanie to wynaleźć. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Jest. Jest mnóstwo chłopskiego rozumku. Dzieci w wieku 12 lat raczej mu flaszki nie kupią. Mogą nawet nie mieć aby dać mu na flaszkę Który będzie można znaleźć. To już kwestia tego jak się rodzic do tego tematu przyłoży. Ale tu chodzi o coś zupełnie innego: Aby posaidanie kont w mediach społęcnzościowych dla dzieci przestało być standardem. Aby bigtechy nie kształtowały nam dzieci od małego. I jest to oczywiste dla każdego kto ma iq powyżej 70, że są sposoby na obejście tego. Ja wiem, że niektórzy się zachowują jakby mocno myśleli nad obejściem i wydaje im się, ze są geniuszami bo to wymyślili, ale to nei o to chodzi Chodzi o zmianę, która ma generalny wpływ na całe pokolenie. Czy zakaz palenia papierosów powoduje, że nikt nie pali? Nie. Czy powoduje, że znaczna większość nie pali? Tak. I o to chodzi. To samo będzie w tej sytuacji. Nie musimy wymyślać systemu, którego nikt nie obejdzie. Wystarczy, że większość sie będzie stosować to już nam uratuje pokolenie młodych ludzi. Na to chłopskie rozumki nie potrafią wpaść -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
niech idzie ruskich prankować lamus, a nie dzieci straszyć -
Przez Cappucino · Opublikowano
Srebro jest też bardziej ryzykowne, mieliśmy już w historii spektakularne spadki tego kruszcu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi