Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez duniek · Opublikowano
no to wlasnie ci pisze, ze jak dostalem uszkodzony towar przez kupujacego to odrzucam reklamacje - kase z POK kupujacy mimo to odzyskał ale mnie nie obciązyli do tego uszkodzona plyte sprzedalem za 200zł wiec zamiast 600 mam 600+200 na olx jakbys tak mial to bys został z uszkodznym towarem w najlepszym razie, a w najgorszym poprpostu kupujacy ci nie odesle towaru bo dostał zwrot i go nie obchodzi -
Przez Dirian · Opublikowano
Nie wiem jak bardzo sztywny masz budzet, ale jakby wziac 16GB RAM i dorzucic 2 stówki, to by nawet na RX 9070 starczyło więc wydajnościowo przepaść względem RTX 5060 czy nawet 5060 Ti / RX 9060 XT: https://www.morele.net/inventory/info/29581409/ Za jakiś czas dokładasz drugą kość RAM i jest mocny sprzęt na dłużej. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
oojojo W sumie i tak każdego pampersa ładuje do odrębnego worka (tzw. kosz magic), więc nie byłoby to aż tak uciążliwe, jak opisujecie. Ale takich planów nie ma i niemiałyby sensu. -
Przez galakty · Opublikowano
Jak w jedną stronę 200km powoduje że Cię nie stać na paliwo, to iks de chłopie. Wysiadam, niech ktoś inny po plecach poklepie i powie że dobrze robisz Zgadzam z @wallec W ogóle nie rozumiem problemu. Kup auto za 250k zamiast 300k, będziesz miał 50k na paliwo i jeździj ile chcesz. Jakbym miał 300k na auto to bym w życiu randomów z neta nie pytał co mam kupić tylko wziął co mi się podoba i cieszył michę jazdą...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi