Mam tak samo, często pierwsza próba jest jakby łatwiejsza, potem nie ma się szansy dobić do tego podejścia. Na szczęście za którymś razem idzie to zrobić, nie trzeba farmić/grindować jak robi to nasz kolega Odin.
Kliknąłem w 10 fragmentów. To pasuje bardziej do wątka o psychologii/psychiatrii/wychowaniu.
O tym, że corpo zatrudniają psychologów, żeby opracowywać metody zatrzymania graczy i sprawienia, żeby chcieli grać więcej, to każdy tu przecież wie od dawna.
Moim zdaniem kompletnie nie na temat. Wybacz, ale nie będę oglądał godziny pierdololo o psychiatrii/psychologii, żeby się upewnić na 100%, że nic w tym nie ma o grach, a przynajmniej nic co bym mnie interesowało.
Niech rodzice i młodzi oglądają. Internet uzależnia. No shit, Sherlock. Przecież logowanie się tutaj codziennie jest tego dowodem "Oni to wiedzą, kocie"
Wrzucasz godzinę pierdu-pierdu to chociaż byś dał ludziom cynk w którym fragmencie mają kliknąć na te 5 minut o grach, a nie tak wrzucasz link - nie wiadomo o co chodzi, ludzie mają potem szukać i zgadywać czy jest tam cokolwiek na temat wątka.
Się nie obraź, taka konstruktywna krytyka po prostu.
Rekomendowane odpowiedzi