Skocz do zawartości

Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

No każdy może kupić sobie co chce! Ale takie bergerowie gadanie to blehblehbleh. I to prawda, trójka się lepiej prowadzi od chinola. Ale nie o 200 tysięcy złotych lepiej. W porywach o 20 tysięcy złotych lepiej.

Ale od chinola to się lepiej używka za 50k prowadzi. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, galakty napisał(a):

Dobra żegnam, szkoda czasu xD 

No nie masz pojęcia o motoryzacji i coś tu próbujesz podgryzać, a sam się wkopujesz z każdą wiadomością. Miłego dnia!

Następnym razem mniej chochołów chłopcy, to może lepiej pójdzie.

Edytowane przez nozownikzberlina
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

Wszystko działa. A jak tam w skodzie, dzieci korbą szyby z tyłu otwierają?

Rozum też  ci się zatrzymał 30 lat temu jak korbki czy jeszcze nie osiągnąłeś tego wieku? Widzę, zwęszyłeś kolejny temat  do trollowania. Won do ignora.

20 minut temu, galakty napisał(a):

Dobra żegnam, szkoda czasu xD 

Daj spokój, zobacz co odwala w innych tematach.

Edytowane przez Cappucino
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Kyle napisał(a):

Mowa o tym BMW X2 i X3? ... zdania mogą być podzielone:

X'y to faktycznie są jakieś pomyłki jeżdżące, natomiast trójka w sedanie całkiem przyjemnie jeździ, nie ma co ukrywać, choć na moje trasy to jest za twarda i za niska. No i o połowę za droga. Powinna kosztować 130-140k.

15 minut temu, MadDog napisał(a):

Kurde mój Leapek na jakiś badziewnych oponach lepiej wypadł :E :E :E

https://youtu.be/HBa7m9l0xso?t=158

Założyć mu jakieś premium gumy to 80km/h zrobi :D

Mógłbyś założyć jakieś szersze o niższym profilu, tylko chyba nie ma sensu. Żeby strącić dwa pachołki mniej niż bmw za 300 tysięcy?

8 minut temu, Cappucino napisał(a):

Rozum też  ci się zatrzymał 30 lat temu jak korbki

Jeszcze w tamtym roku patrzyłem najtańszą skodę, miała korby z tyłu i wątpię czy miała klimatyzację automatyczną, na 90% nie :) Widać, nie interesujesz się motoryzacją. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

Jeszcze w tamtym roku patrzyłem najtańszą skodę, miała korby z tyłu i wątpię czy miała klimatyzację automatyczną, na 90% nie :) Widać, nie interesujesz się motoryzacją. 

Czyli biedak, to stąd fascynacja najtańszym towarem z bazaru.:E, łomoda jak bmw.:rotfl2:  Jeslik jest dostepna(o ile to prawda bo nie widziałem wersja z korbą )to jest reguła dla wszystkich modeli...niezły odlot. 

Edytowane przez Cappucino
Opublikowano
Teraz, Cappucino napisał(a):

Czyli biedak, to stąd fascynacja najtańszym towarem z bazaru. Podejście do życia typowego janusza którego nie stać na bmw. Żegnam.

Szczerze mówiąc nie rozumiem skąd ten atak i czemu jesteś taki zdenerwowany. Może i mnie nie stać na nowe BMW z salonu za gotówkę, ale nie wiem dlaczego uważasz, że to jakoś rzutuje na całokształt, jakiś argument próbujesz z tego zrobić, dziecinada. Jeździłem takim samochodem przez jakiś czas tylko, że z 2023 roku. 

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, nozownikzberlina napisał(a):

Szczerze mówiąc nie rozumiem skąd ten atak i czemu jesteś taki zdenerwowany. 

Szczerze mówiąc nie rozumiem skąd ten atak i czemu ty jesteś taki zdenerwowany? To, że nie stać cię na bmw nie jest powodem do krytyki lub porównania tego do chińskiego aura.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Cappucino napisał(a):

Szczerze mówiąc nie rozumiem skąd ten atak i czemu ty jesteś taki zdenerwowany? To, że nie stać cię na bmw nie jest powodem do krytyki lub porównania tego do chińskiego aura.

Ale co atakowałem? Z moich wiadomości może jedynie jasno wynikać, że stosunek ceny do tego co dostajemy jest lepszy, i to nadal tylko moja osobista opinia. Nie napisałem nikomu, że jest biedakiem, ani snobem bo przepłaca za beemy, a może mieć coś lepszego za mniej. 

Obruszyłeś się, bo ktoś śmiał wyrazić opinię. Zwolennik cenzury.

Ośmieliłem się sprawdzić twoje wypowiedzi, nie brakuje tam takich: obraz.png.1fd939fd9c6be8be81c24b04d8fe7a52.png

I już wiem z kim mam do czynienia :) Piany z pyska dostajesz jak jest temat o chińczykach, za każdym razem.

• Upvote 1
Opublikowano
17 minut temu, Cappucino napisał(a):

Czyli biedak, to stąd fascynacja najtańszym towarem z bazaru.:E, łomoda jak bmw

Najtańsza Omoda 109 900 zł, a na "europejskim bazarze" mamy Skoda Fabia za niewiele ponad 70 tys. zł. Także coś ściemniasz.

• Upvote 1
Opublikowano

Każde auto może być awaryjne, czy to chińskie czy japońskie czy europejskie. Kurde ale cytowane tutaj usterki są absurdalne i wskazują jednoznacznie na błędy projektowe i oszczędności. 

Na przykładzie Jaecoo kuzyna: jak można zaprojektować auto, w którym czy to wyświetlacz przed kierowcą czy środkowy jest bardzo mało czytelny w słoneczny dzień?

• Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, marko napisał(a):

Na przykładzie Jaecoo kuzyna: jak można zaprojektować auto, w którym czy to wyświetlacz przed kierowcą czy środkowy jest bardzo mało czytelny w słoneczny dzień?

No właśnie, nie rozumiem jak można popełniać takie błędy projektowe, w dodatku również w "topowej" europejskiej marce.

obraz.png.2a36cdb857202e52fa4a4fca4609ab1a.png

obraz.png.d8c4a1abd41e68a733ffd2ab394e99c9.png