Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi tam nie przeszkadza nowy dodatek do Wieśka 3, dla mnie to nie jest stara gra, bo nadal dobrze się w nią gra, do tego nie ma drugiej takiej, a jeszcze ten świat robi swoje, gdzie znajdziesz drugą Triss czy Yen? :E Do tego machanie mieczykiem i zaciupanie wszelkiego rodzaju brzydactwa, to potrafi tylko Wiedźmak.

Cytat

"Zaprawdę, nie masz nic wstrętniejszego ponad monstra owe, naturze przeciwne, wiedźminami zwane, bo są to płody plugawego czarostwa i diabelstwa. Są to łotry bez cnoty, sumienia i skrupułu, istne stwory piekielne, do zabijania jedynie zdatne. Nie masz dla takich jak oni między ludźmi poczciwymi miejsca. A owo Kaer Morhen, gdzie ci bezecni się gnieżdżą, gdzie ohydnych swych praktyk dokonują, starte być musi z powierzchni ziemi, a ślad po nim solą i saletrą posypany. "

"Wiedźmak (...), przez niektórych wiedźminem zwany. Wzywać go niebezpiecznie bardzo, wżdy trzeba, bo gdy przeciw potworu a plugastwu niczym nie uradzi, wiedźmak uradzi. Baczyć aby trzeba (...), coby wiedźmaka nie dotykać, bo od tego oparszywieć można. A dziewki przed nim kryć, bo wiedźmak chutliwy jest ponad miarę wszelką... chociaż wiedźmak wielce chciwy a na złoto łasy (...) nie dać onemu więcej jak: za utopca srebrny grosz albo półtorak. Za kotołaka: srebrne grosze dwa. Za wąpierza: srebrne grosze cztery..."

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Nie widzisz bo nie widzisz, 0 argumentow za Twoim 'widzimisie'. Tyle z dyskusji. @GeForce Cie podsumowal wyzej. 

Nie wiem, czasami mam wrazenie ze piszesz te posty byle pisac, bez wiekszej refleksji. 
Sa ogromne pieniadze w potencjalnym dodatku do W3.
Czy ktos robil dodatki do tak starej gry? Slyszales kiedys o WoWie, Age of Empires2 czy Postalu 2?

Edytowane przez oldfashioned
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Reddzik napisał(a):

gdzie znajdziesz drugą Triss czy Yen? :E

Są takie storny gdzie z paniami się możesz za pieniążki spotkać, a za dodatkowe pieniążki pewnie ci się przebiorą za Triss, Yen czy utopca (co kto tam lubi :E) i wtedy dopiero można pomachać mieczykiem :E

• Thanks 1
  • Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, Reddzik napisał(a):

Mi tam nie przeszkadza nowy dodatek do Wieśka 3, dla mnie to nie jest stara gra, bo nadal dobrze się w nią gra, do tego nie ma drugiej takiej, a jeszcze ten świat robi swoje, gdzie znajdziesz drugą Triss czy Yen? :E Do tego machanie mieczykiem i zaciupanie wszelkiego rodzaju brzydactwa, to potrafi tylko Wiedźmak.

System walki jest prostacki i to pierwsza rzecz którą powinni poprawić po tylu latach.

Opublikowano
34 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Kto normalny zarwie nockę dla czegoś takiego - 30 minut sensownych treści i 3,5h oglądania tępej papy Geoffa Keighleya. 

Tu są jednostki które deklarowały ze biorą wolne w pracy aby obejrzeć strima :E

Opublikowano
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Do gry multi długoletnie dodatki mają sens do singla już nie.

Wiedźmina można teraz kupić za 12zł. Kto Ci ma parę stówek za dodatek do niego?

Z pewnością nikt zainteresowany wśród 60 milionów posiadaczy gry się ne znajdzie. Zwłaszcza w kontekście hajpu na kolejną odsłonę. 

Opublikowano

GOTY? Świetny rok pod względem giereczkowania - ograłem kilkadziesiąt tytułów, bardzo dużo dobry/bardzo dobrych gier, ale dla mnie statuetka leci do Hadesa II.

Rewelacyjna gra, pod każdym względem lepsza od poprzedniczki, ALE jednak to "tylko” kontynuacja, bardziej upgrade niż rewolucja.

Dlatego finalnie klepnąłem głos na Clair Obscure 33. Walka jest trochę zbyt prosta i mało turowa,… ale cała reszta? No cudo. Muzyka siada idealnie, postacie mega fajnie napisane, historia wciąga, a do tego świeżutkie IP. Trzymam kciuki, żeby wygrali.

Co do zapowiedzi - zero oczekiwań, byle kolejny rok był tak samo tłusty w dobre granie.

A sama gala? Raczej nie dla Polaków. Nie będę siedzieć do 4 rano i słuchać, jak papież Doritosów ekscytuje się każdą zapowiedzią. :E 
Highlighty pewnie obejrzę jutro do kawusi. ;)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Weber jak na niego przystało w przypadku nadchodzących zapowiedzi znowu puszcza oczko. Mój bet -pełnokrwisty dodatek do W3 w nowej krainie, jutro na gali dowiadujemy się wiecej

Zrzut ekranu 2025-12-11 191733.png

Edytowane przez Marvf