Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo na razie tyle co nic, więc ciężko o czymkolwiek dyskutować. Okrutną posuchę mamy od lat w temacie Star Wars. Jak już coś wychodzi, to albo koślawe open worldy pokroju Outlaws, albo obie części Jedi, które na siłę próbowały kopiować rozwiązania z Soulsów. Czy obecność Hudsona to dobra wiadomość? Nie byłbym taki pewny. Po perturbacjach z ME3, ciężko mieć do niego zaufanie. 

• Upvote 1
Opublikowano

Ja nic nie mam do silnych kobiet, ale tych ze starej szkoły, takich jak Ripley (Sigourney Weaver skradła dzięki tej roli moje serce, co prawda straciła je w ostatnich latach, ale to już inna historia).

Natomiast Myszkowa Rey, to jest ta nowoczesna, disneyowska odmiana silnych i oczywiście niezależnych kobiet, na widok których zbiera mi się na wymioty...

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
30 minut temu, tgolik napisał(a):

Silna kobieta. Tego nigdy za wiele. Naoglądałem się w życiu Arnoldów - wystarczy.

Mam nadzieję, że dostaniemy ciekawego singielka. 

A może ja bym chciał Larrego lub Trevora Philipsa w uniwersum SW? 

Teraz, Ryszawy napisał(a):

Ja nic nie mam do silnych kobiet, ale tych ze starej szkoły, takich jak Ripley (Sigourney Weaver skradła dzięki tej roli moje serce, co prawda straciła je w ostatnich latach, ale to już inna historia).

Natomiast Myszkowa Rey, to jest ta nowoczesna, disneyowska odmiana silnych i oczywiście niezależnych kobiet, na widok których zbiera mi się na wymioty...

Demi Moore z J.A Jane też jest super, lubię ten film i tą postać. Erin Brockovich to inna odmiana silnej kobiety, ale też lubię i podziwiam, one mają podstawy, ta druga istnieje i zrobiła to co filmie.

Opublikowano (edytowane)

W zasadzie to troche wiemy. To ma być erpeg, duchowy spadkobierca KotORa.

Star Wars: Fate of the Old Republic Trailer & Interview | StarWars.com https://share.google/NKcIS5uTTXjhIQRG7

Cytat

Fate of the Old Republic represents an opportunity to explore a contemporary vision of a definitive Star Wars experience, using state-of-the-art technology and game design, and an all-new story crafted specifically to deliver on the combination of player agency and immersion in Star Wars that was at the heart of KOTOR.

For us, this new project is about honoring that legacy by creating something in the same tradition of a deep, cinematic, choice-driven role-playing game.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano
10 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Nie znoszę CGI trailerów.

Z dobrych wieści - siedzi przy tym Casey Hudson, ale wiadomo, studio totalnie nowe w gamedevie, więc na razie bez hurraoptymizmu.

To akurat może być zaleta. Pewnie gra będzie nafaszerowana błędami, ale po spatchowaniu to może być jedna z lepszych rzeczy w tym uniwersum. Poza Upadłym zakonem i Ocalałym nic ciekawego w świecie SW w ostatnich latach nie powstało. 

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Z dobrych wieści - siedzi przy tym Casey Hudson

Nie wiem czy to jest tak dobra informacja. Przypomina mi się premiera Mass Effect 3 i jego totalne zepsute zakończenie. Przypomnę że za dwa poprzednie Mass Effecty odpowiedzialny za fabułę był Drew Karpyshyn. A w trzeciej części stery przejął Hudson. Dlatego ja nie mam takiego hurra optymizmu.

Edytowane przez Strilok
  • Thanks 1
Opublikowano

Ja nie mam żadnego optymizmu, totalna w**** wyjdzie to wyjdzie, zero hajpu niczego. 

Ale wtedy w 2030 mam na dzieję że będzie taka możliwość grania, grasz na PC, grasz na kiblu na telefonie, a później w łóżku kończysz questa na telefonie. Na taki Steam czekam.