Drugi Ryzen 7 9800X3D padł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mistrz zakonu Paladynów · Opublikowano
Gdzie są te podwyżki GPU? widzę że moja karta jak ją kupiłem w raty za 6200 na początku stycznia tak nadal praktycznie za tyle jest -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Nie no, robisz elementarny błąd jak jakiś leszcz co 5 minut temu założył konto na forum i jeszcze brniesz w polemikę. Na tym forum powinien być zakaz wrzucania tego typu szitu, bo tylko ludzi w błąd wprowadza. Zapytaj np. kolegi @tomcug co tonę testów sam robił... niech napisze co to warte, co wrzuciłeś, to może uderzysz się w pierś i przyznasz do błędu. A co do GPU to 9060XT 16GB i 5060ti 16GB to takie minimum do 1440p, no ale ja bym nie usiedział i przynajmniej na 9070/5070 wymienił. Co kto lubi... -
Przez Sidr · Opublikowano
Nie wiem, czy ten film linkowano. Jeżeli nie, to jestem zaskoczony. To jest przełom, rewolucja w kinomatografii przez duże R. To jest film zrobiony przez chyba jakiegoś holendra za pomocą chińskiego modelu maszynowego wyspecjalizowanego do tworzenia filmów. To jest pierwszy raz, kiedy AI w oparciu o przetworzone modele aktorów stworzyła cos, co jest tak doskonałe, że prawie nieodróżnialne od gry aktorskiej na planie filmowym wartym miliony dolarów, za ułamek kosztów i czasu do tego potrzebnego . To byłby koniec np. Hollywood i pewnie będzie, jeżeli armie prawników producentów filmowych nie spowodują obwarowania jakimiś zakazami i ograniczeniam AI w branży filmowej na skale globalną. Z drugiej strony, co to może oznaczać dla fanów dobrego kina. W mojej ocenie - renesans w swiecie kinomatografii. Powstanie wielu, świetnych, ambitnych produkcji. Daje to potencjalnie mozliwośc tworzenia najwyższej klasy produkcji filmowych przez małe ale utalentowane zespoły ludzi, których wspomnianego talentu nikt i nigdy nie byłby w stanie poznać z uwagi na niewyobrażalnie wysokie koszty produkcji. Nieosiągalne dla zwykłego smiertlenika. Koszty prukcji, które powoduja, że światowej klasy, wysokobużetowe produkcje zależą od praktycznie posiadającej monopol garstki ludzi. Myślę, że warto sledzić rozwój wydarzeń w tym temacie. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
To tylko kanał na YouTube, bo w tym kontekście odpowiadałem. Dużo zależy od gry oraz miejsca testowego, szczególnie Blackwell zmniejsza pobór jeśli nie jest w pełni wykorzystany. On akurat marnie wybiera miejsca, ale przynajmniej prawie na pewno realnie testuje karty, bo Twój wcześniejszy link to raczej fałszywki. A pro po linku, nie wiem co chciałeś zalinkować w tej odpowiedzi. Drugi wspomniany Z Wormz Gaming testuje karty w różnych ustawieniach i patrzy czy trzymają 60fps. Portale już dawno powinny dodać zoptymalizowane ustawienia do testów, ale to dużo roboty przy tylu sprzętach. Edit. @leven Na dodatek nigdy nie testował rtx4060ti vs rtx5060ti, bo nie miał obu jednocześnie. Prosiłem go o test rtx3070 vs rtx4060ti vs rtx5060 na różnych konfiguracjach, ale niestety jeszcze mie zdobył 4060to, które kiedyś pozbył się. Tam podałeś link do wyszukiwania w google i nie było jego kanału - GamesOracle. Za moją poradą dodał testowanie w DLSS we wyższych rozdzielczości na słabszych kartach. -
Przez Dirian · Opublikowano
Masz MSI z lepszą sekcją zasilania plus WiFi i Bluetooth w niższej cenie: https://www.euro.com.pl/plyty-glowne/msi-pl-glowna-msi-b760-gaming-plus-wifi-ddr4.bhtml
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi