Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

I tyle w temacie. Jeśli lewusy patrzą wpierw na tyłek, a potem na twarz i pierwsze skojarzenie jakie im przychodzi do głowy to dziecko, to znaczy że wymagana jest natychmiastowa reakcja odpowiednich służb. Btw. dziewczyna ze zdjęcia ma 33 lata.

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 6.06.2026 o 15:03, Element Wojny napisał(a):

Dla mnie główna postać wygląda ok, jest młoda ale kogoś chyba poniosło z tym 14-15 lat, druga sprawa że wizualizacja postaci jest znacznie bardziej powściągliwa niż w oryginale. 

Po prostu amerykańce mają pierdolca na punkcie wieku, płci, rasy i ogólnie całe ich życie to identity politics. Szkoda tylko że to szaleństwo wylewa się też do Europy, w tym do Polski. Większość z nich nigdy nie widziała świata poza dziurą w swoim stanie, co więcej sami myślą że są pępkiem świata i każdy przeciętny człowiek na całym globie wygląda 20 lat starzej niż powinien i ma 50 kg więcej niż powinien.

Ja się tylko śmieję, bo oni sobie popsioczą, a gierka się sprzeda jak ciepłe bułeczki, w odróżnieniu od postępowych, amerykańskich produkcji z brzydkimi mordami :E 

Edytowane przez Isharoth
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Rozwala mnie ta drama o wiek bohaterki, niech lepiej nie sprawdzają jak wyglądało Anime kiedyś i bajki puszczane w TV.... Powstrzymam się od komentarza, ale może jakiś specjalista potrzebny skoro takie myśli mają. 

Obecnie przechodzę jedynkę i bawię się świetnie, choć omijam większość pobocznych questów, nie lubię takich zadań i lecę fabułę.

Edytowane przez galakty
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Uniform tej dziewczyny, przetarcia, ślady użycia - sztos.

Nawiasem - gierki i filmy - są trochę, jak projekty kuchni z insta - fajne na foto, ale nie do użytku w realu. ;)

Niech mi ktoś wytłumaczy zasadność przewrotki, padu, itd. (głównie lasek - np. Matrix) i ich finał (tu też jest w trailerze ;) ) - kończący się takim z d00py pokracznym (a pewnie w uj niewygodnym, ale jakże efektownym) przykucem z jedną nogą w szpagacie (!?!) ;) Czemu ma to służyć? :)

Edytowane przez JeRRyF3D