Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Jaycob zmienił(a) tytuł na Stellar Blade: Blood Rain
Opublikowano
2 godziny temu, dan254 napisał(a):

Szkoda że bohaterkę zmienili,Eva bardziej mi odpowiadała.Mam też nadzieję że będzie większy wybór broni niż w pierwszej części.

Musieli dać paszteta żeby było poprawnie politycznie.

Szkoda że starej bohaterki zabraknie:(

Opublikowano
4 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Już się zaczęło. :lol2:

Oni muszą dużo wystawać pod szkołami aby tak precyzyjnie wiek określić albo to ich myślenie życzeniowe. Na miniaturce z trailera wygląda trochę jak Mary Elizabeth Winstead sprzed 20 lat.

Opublikowano

Twórcy chyba zapomnieli dlaczego udało im się sprzedać ponad 6 milionów kopii z budżetem około 80m.

Raczej sobie odpuszczę ten eksperyment z 14 latką. Zajeżdża to pedofilią. 

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Zdzisiu napisał(a):

Raczej sobie odpuszczę ten eksperyment z 14 latką. Zajeżdża to pedofilią. 

Czym przepraszam? Jak się ma chory umysł to wszystko zajeżdża pedofilią, nawet dziewczynka-droid w grze Pragmata.

HKFfhrjbEAAtvQi?format=jpg&name=large

HKFfmdBbQAAIsJe?format=jpg&name=large

Niedługo zaczyna się sezon plażowy. Zdecydowania polecam nie jeździć bo niektórzy będą wszędzie widzieć pedofili.

Edytowane przez Kris194
  • Upvote 3
Opublikowano

Czarodziejka z Księżyca, Misty z Pokemonów, High School Fleet, wszystko gówniary które do szkoły chodziły a nagle przeszkadza młodo wyglądająca twarz głównej bohaterki gry o której nic nie wiadomo xD Nawet nie wiadomo czy to człowiek czy coś jak Ghost in the Shell.

Opublikowano

Mam nadzieję, że świat będzie bardziej mięsisty i że zrobią ciekawsze questy, bo 90% z nich to była typowa kurierka. Bieganie po tych pustych przestrzeniach za znajdzkami było trochę nudne. Te zamknięte lokacje bardziej mi się podobały.

• Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, sideband napisał(a):

Stare dziady tak mają :hihot:

Niektórzy do wieku 30lat wygląda jakby mieli 15lat :hihot: Ciężko to ogarnąć tym bardziej, że to Azjatka to one tak wyglądają.

+1

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Dla mnie główna postać wygląda ok, jest młoda ale kogoś chyba poniosło z tym 14-15 lat, druga sprawa że wizualizacja postaci jest znacznie bardziej powściągliwa niż w oryginale. 

Za to w tych piruetach i korkociągach powietrznych dziwnie zminia się sylwetka na dalece kobiecą. ;)

7 godzin temu, Kris194 napisał(a):

Jak się ma chory umysł to wszystko zajeżdża pedofilią, nawet dziewczynka-droid w grze Pragmata.

No, akurat smerfetka z Pragmaty, to bardzo tani fikołek psychologiczny i temat pod szerszy dyskurs (tyle, że raczej nie w tym wątku). ;)

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano
@Ryszawy Jasne — po trailerze nie da się uczciwie podać dokładnego wieku, bo Shift Up go nie ujawniło. Oficjalnie wiadomo tylko, że to nowa protagonistka Evie, a gra jest jeszcze we wczesnej produkcji (Gematsu).

Moja ocena po całym materiale, nie po jednej miniaturce:

- 12–14 lat? Nie kupuję tego. To bardziej efekt babyface/anime stylizacji + bardzo gładkiej twarzy CGI.
- Rola w trailerze: agentka/operatorka w misji, synchronizacja, pościg, walka wręcz — narracyjnie nie jest przedstawiona jak dziecko.
- Proporcje ciała i ruch w scenach akcji wyglądają raczej na młodą dorosłą, nie pre-teen.
- Jeśli miałbym strzelać: około 19–23 lata, ewentualnie „late teens / early twenties”.

Czyli werdykt forumowego biegłego z kanapy: pełnoletnia, młodo stylizowana bohaterka; teksty o 12-latce to raczej hiperbola po miniaturce niż analiza trailera. :E

gpt-5.5-2026-04-23

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, Kris194 napisał(a):

Czym przepraszam? Jak się ma chory umysł to wszystko zajeżdża pedofilią, nawet dziewczynka-droid w grze Pragmata.

HKFfhrjbEAAtvQi?format=jpg&name=large

HKFfmdBbQAAIsJe?format=jpg&name=large

Niedługo zaczyna się sezon plażowy. Zdecydowania polecam nie jeździć bo niektórzy będą wszędzie widzieć pedofili.

Wiesz jak to mówią, głodnemu chleb na myśli. Już Pragmata pokazała jak wiele głów jest teraz zgniłych i zaprogramowanych na widzenie w pierwszej kolejności pedo-stuff zamiast father-stuff.