Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mają prawo się zdenerwować ale na tych co nas oczerniają a nie na panią w kwiaciarni czy parkę przed sklepem albo na lotnisku. Spójrz jak to wygląda z ich strony. Braun czy inni Polscy posłowie wybrani w demokratycznych wyborach mówią o nich per banderowcy, mordercy dzieci, złodzieje itp i jeszcze ściągają flagi z urzędów robiąc z tego show dla pospólstwa. 

Zelenskiemu się ta nagonka jakoś musiała opłacać, braunowi i innym naziolom się opłaca a cierpią niewinni. 

Co do orderów to zobacz ile i komu Duda ich dal. Podpowiem - 108 :E on je rozdawał jak cukierki. To był pajac a nie prezydent a teraz mamy jeszcze większego idiotę. Nasz rząd to banda idiotów niemających pojęcia o rządzeniu. Sami sobie wybieramy takich idiotów i mamy pretensje do Ukraińców, paradne. 

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
7 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Mają prawo się zdenerwować ale na tych co nas oczerniają a nie na panią w kwiaciarni czy parkę przed sklepem albo na lotnisku. Spójrz jak to wygląda z ich strony. Braun czy inni Polscy posłowie wybrani w demokratycznych wyborach mówią o nich per banderowcy, mordercy dzieci, złodzieje itp i jeszcze ściągają flagi z urzędów robiąc z tego show dla pospólstwa. 

Zelenskiemu się ta nagonka jakoś musiała opłacać, braunowi i innym naziolom się opłaca a cierpią niewinni. 

Co do orderów to zobacz ile i komu Duda ich dal. Podpowiem - 108 :E on je rozdawał jak cukierki. To był pajac a nie prezydent a teraz mamy jeszcze większego idiotę. Nasz rząd to banda idiotów niemających pojęcia o rządzeniu. Sami sobie wybieramy takich idiotów i mamy pretensje do Ukraińców, paradne. 

Zgadzam się. Nie powinniśmy wszystkich wrzucać do jednego wora, ale nie mam wpływu na resztę. I oczywistym było, że politycy zaczną to wykorzystywać, bo oni mają wszystko w dupie, byle tylko zyskać w sondażach. Jesteśmy w takim momencie, że im bardziej rząd Tuska zacznie ganiać za ludźmi tym więcej paliwa zyska Braun.

Opublikowano

A takie słowa skierował "szef" tej gromady 

"Cycu, razem z kolegami zaatakowali ukraińską parę. Dostał gość z Ukrainy, przy okazji dostała jego laska. No debile, jak można być takim gamoniem bez honoru? Nie interesują mnie nawet przyczyny, dlaczego tak się stało. Cycu, do Ciebie teraz mówię. Jeśli kiedykolwiek przyjdzie Ci do głowy przyjechać na Gromdę, to dla swojego dobra tego nie rób. Przeproś wszystkich, powiedz, że nie jesteś Gromdziarzem. Usuń ze swoich profili Gromdę

Generalnie boli mnie to, że jestem utożsamiany z takim patusem. Boli też mnie trochę to, że ludzie patrzą na takich baranów i tworzą obraz nas, czołowych zawodników Gromdy jako obraz patologii. Może nie jestem normalny w 100 proc., ale kurczę nie jestem takim patusem. Może warto przemyśleć to i patrzeć na nas czołowych zawodników, a nie odpad taki - zakończył Kubiszyn." 

Opublikowano
21 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

i jeszcze ściągają flagi z urzędów robiąc z tego show dla pospólstwa. 

Których to flag w ogóle nie powinno tam być, nigdy, nawet przez minutę, bo to są polskie urzędy a nie ukraińskie.

Co do atakowania ludzi na ulicy to się zgadzam, natomiast raczej nie dotyczy to tej wesołej parki z Wrocka, bo to są chyba patusy na zbliżonym poziomie do tych napastników, tylko że przegrali liczebnie. Dziewucha zachowywała się chamsko i prowokująco, teraz zgrywa ofiarę.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Mar_s napisał(a):

Których to flag w ogóle nie powinno tam być, nigdy, nawet przez minutę, bo to są polskie urzędy a nie ukraińskie.

Co do atakowania ludzi na ulicy to się zgadzam, natomiast raczej nie dotyczy to tej wesołej parki z Wrocka, bo to są chyba patusy na zbliżonym poziomie do tych napastników, tylko że przegrali liczebnie. Dziewucha zachowywała się chamsko i prowokująco, teraz zgrywa ofiarę.

Mi to zwisa czy tam są czy nie. Wg mnie na czas trwania wojny mogą sobie tam wisieć w geście solidarności. 

Co do drugiej części wypowiedzi, to aż żal mi to komentować. Ona nikogo nie uderzyła a dostała srogi wpierdziel no i nie zachowywała się bardziej prowokująco od tych polskich dżentelmenów. Za coś takiego nie wolno katować ludzi na ulicy i to samo tyczy się jej chłopaka. Chyba tylko troglodyta i osoba lubująca się w damskich bokserach może twierdzić, że dostała to na co zasłużyła. 

Tak jak nie wolno wyzywać dzieci od kurew tak nie wolno bić kobiet a ty bronisz napastników w obu przypadkach, żenada, nie wiem kim ty jesteś ale na pewno nie chciałbym ciebie znać w rzeczywistości, szkoda by było na to mojego czasu.

Każdą przemoc należy potępiać i tyle, kropka. 

https://www.o2.pl/informacje/zaluje-pobili-ukraincow-zapadla-decyzja-ws-adam-c-i-tomasz-m-7312751628444737v

Piękne nagranie, tak się traktuje damskich bokserów i patusów a nie się ich usprawiedliwia i szuka wymówek. 

Na szczęście prokuratora bierze się za brunatne bydło https://wiadomosci.onet.pl/kraj/brutalne-pobicie-ukraincow-waldemar-zurek-powolal-specjalne-zespoly/szct4ze

Oby zwijali tę patologię tak jak robią to w UK, zero tolerancji dla polskich prawakow. 

I kolejna doskonała wiadomość 

https://kresy.pl/wydarzenia/polska/mswia-sluzby-obserwuja-tresci-wymierzone-w-ukraincow-w-internecie/

Edytowane przez Henryk Nowak
Opublikowano
16 minut temu, Mar_s napisał(a):

Te flagi mogą tam być. Bo urzędy polskie, ale wyrażające solidarność z Ukrainą.

Do tego ci debile mają problem z flagami województwa śląskiego, ale wśród tępego prawicowego motłochu to nie dziwne. 

Opublikowano
2 godziny temu, Mar_s napisał(a):

Dziewucha zachowywała się chamsko i prowokująco, teraz zgrywa ofiarę.

Nie wiem. Może ja jestem starej daty ale mnie zawsze uczono, że facet nie powinien bić kobiet. Zauważ, że ona po pierwszym ciosie zaczyna płakać, a ten oskarżony dalej ją bije i kopie. I mamy jeszcze ogromną przepaść fizyczną bo osiłek z siłki bije 20latkę... Kozak do dziewczyny... Ciekawe czy by tak wyskoczył do pudziana i jemu podobnych... Nie ma żadnej możliwości aby dziecko albo kobieta tak cię sprowokowały, że zaczynasz je bić...

Zresztą to widać wspólny mianownik tych typków co atakuję Ukraińców. Bo w tym autobusie to też się rzucił na dziewczynkę i jej matkę. Ciekawe czy by tak przykozaczyli do grupki podobnych im Ukraińców... :) To jest żałosne i bardzo słabe co zrobili. Chłopaka też mi żal, ale bardziej "honorowo" to już by było rozwiązać sprawę z nim jak coś do niego mieli niż do dziewczyny. Oczywiście piszę w sensie ich kodeksu honorowego bo w moim własnym nie istnieją w ogóle takie rozwiązania. Chyba, że w obronie własnej lub obronie kogoś słabszego.

Opublikowano
7 minut temu, hubio napisał(a):

Nie wiem. Może ja jestem starej daty ale mnie zawsze uczono, że facet nie powinien bić kobiet.

Tyle że ja nie o tym mówiłem, jak widzisz troglodytę to kłótnia i pokazanie na jej koniec "faka" ciężko uznać za coś innego niż głupie prowokowanie, które może się marnie skończyć. Dla mnie takie zachowanie u kobiety nie wskazuje też raczej na dobre wychowanie i klasę, tylko wręcz przeciwnie.

Opublikowano
2 minuty temu, Mar_s napisał(a):

Tyle że ja nie o tym mówiłem, jak widzisz troglodytę to kłótnia i pokazanie na jej koniec "faka" ciężko uznać za coś innego niż głupie prowokowanie, które może się marnie skończyć. Dla mnie takie zachowanie u kobiety nie wskazuje też raczej na dobre wychowanie i klasę, tylko wręcz przeciwnie.

To nie usprawiedliwia bicia. 

13 minut temu, hubio napisał(a):

(...) Nie ma żadnej możliwości aby dziecko albo kobieta tak cię sprowokowały, że zaczynasz je bić...

(...)

Wg polskich patriotów 12 latka potrafi zająć za skórę do tego stopnia, że dorosły facet nie wytrzyma i odpali. Wg polskich patriotów ta 20latka sprowokowała tych trzech byczków fakiem. Dobrze, że w prokuraturze i policji nie ma takich "patriotów". 

Opublikowano

@Mar_s To co opisujesz to kłótnia. I jeśli szukać prowokatorów całej sytuacji to były te patusy, które chciały się wepchnąć w kolejkę.

Ale nadal to był wyzwiska i kłótnia, coś co się zdaża nierzadko, nawet w ramach "roadrage", choć za te na tle narodowościowym też mogliby ponieść konsekwencje, o ile w ogóle by zgłosiła sprawę.

Ale że to były patusy to eskalowały sprawę i napadły na dziewczynę i jej chłopaka poza sklepem. W efekcie czeka ich kilka lat więzienia za pobicie.

Opublikowano
18 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a):

Póki co to ta patologia jest sukcesywnie wylapywana przez policję, więc jedyny porządek jaki będą mogli zrobić to jak będą myć szczoteczką kible w pierdlu. 

Chodzi o grupy "ryzyka". Wystarczy ich sprowokować. Normalny człowiek w takiej sytuacji by to zignorował a patus zaatakuje.

18 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a):

Poza tym nie zauważyłem, żeby Ukraińcy w Polsce szkalowali Polaków. Kijów? Owszem, ale to debile i rozumiem, że większość Ukraińców nie chce być utożsamiana z nimi. 

Może nie widzisz albo nie chcesz widzieć ale w ciągu ostatniego pół roku, było więcej przypadków pobić, ugodzenia nożem, bujek, wandalizmów ze strony ukraińców, niż w ostatnich 5 latach razem wziętych. Subiektywne odczucie bo oczywiście nie liczyłem, ale tych przypadków było mnóstwo. To jest naturalna reakcja na takie czyny. Naturalna z perspektywy społeczeństwa-ogółu (a nie człowieczeństwa) bo nie wolno bić ludzi nawet jak oni (czyt. ta sama nacja) bije ciebie

Opublikowano

@Fatality Twoje subiektywne odczucia to wynik szczucia na Ukraińców w prawicowych mediach, często powielających kacapską propagandę, a nie tego, że "w ciągu ostatniego pół roku, było więcej przypadków pobić, ugodzenia nożem, bujek, wandalizmów ze strony ukraińców, niż w ostatnich 5 latach razem wziętych". Bo to jakies brednie.

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Fatality napisał(a):

Może nie widzisz albo nie chcesz widzieć ale w ciągu ostatniego pół roku, było więcej przypadków pobić, ugodzenia nożem, bujek, wandalizmów ze strony ukraińców, niż w ostatnich 5 latach razem wziętych. Subiektywne odczucie bo oczywiście nie liczyłem, ale tych przypadków było mnóstwo

Że ci nie jest wstyd takie głupoty pisać XD 

10 godzin temu, areczek1987 napisał(a):

Wstyd i hańba...

Ostracyzm społeczny najlepszą karą Na tych wieśniaków 

Edytowane przez huudyy
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, huudyy napisał(a):

Że ci nie jest wstyd takie głupoty pisać XD 

Gdzie skłamałem? ostatnie kilka miesięcy to co chwile newsy że ukrainiec pobił/zabił itd Jak mam się odnieść do jakiś prypadków jeśli nie z mediów? Sam dać się zabić i sobie dopisać +1?

Kilka lat temu nie było tylu sytuacji. Chyba żę twierdzisz że media wyciszały sprawy?

Edytowane przez Fatality
Opublikowano
Teraz, Fatality napisał(a):

Gdzie skłamałem? ostatnie kilka miesięcy to co chwile newsy że ukrainiec pobił/zabił itd

Nigdzie, po prostu wykazałeś się skrajną ignorancją :E

1 minutę temu, Fatality napisał(a):

Kilka lat temu tak nie było. Chyba żę twierdzisz że media wyciszały sprawy

Nie wyciszały, tylko teraz są zdecydowanie bardziej nagłaśniane ¯\_(ツ)_/¯ ew chciałbym zobaczyć jakieś badania porównujące ilość przestępstw w ostatnich latach, a nie polegać na własnych odczuciach. 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, huudyy napisał(a):

Nigdzie

więc koniec tematu, dziękuje za uwagę

Jeszcze na dokładkę, że banderowcy mają nie równo pod kopułą i pokazujące super przyjazny stosunek vs to co było np. w 2022. Dalej sobie wmawiaj, że nic się nie zmieniło

image.png.0ed418813b755c13211723b30c1f8a08.png

Edytowane przez Fatality