Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

No jaki fejk? Tego wykopka co cała afera się zaczęła, przepraszał potem :E 

Eee, nie zaczęła się od tego, tylko od tego, który postował wyniki z krakowskiej komisji.

Godzinę temu, galakty napisał(a):

Ty przeglądasz Twitter czy żyjesz w bańce?

Mam lepsze rzeczy do roboty niż przeglądanie wpisów botów i jakiś influencerów na X.

Pokaż mi wpis jakiegoś polityka Razem, to możemy rozmawiać.

Opublikowano
Godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

Nie robmy sobie jaj, nawet jak zle policzono 5-10-30 tysiecy glosow, to przeciez nie policzono zle prawie 400 tysiecy. 

Jezeli wynik wyborow nie zostanie zatwierdzony, to bedzie koniec demokracji w Polsce. Takich numerow to nawet Jaro nie odstawial. Rozumiem ze ekipa Donalda nie moze sie pogodzic z przegrana, ale serio niech nie ida w taki scenariusz. 

Ok, następnym razem na wyborach wybiorę sobie opcję numer 3 a policzą mi jako opcję numer 1 xD. Cóż za debilny komentarz. Koniec demokracji już właśnie nastał, bo były 3 potwierdzone próby fałszowania - nielegalna aplikacja, odmowy głosowania, błędy przy liczeniu. 

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, huudyy napisał(a):

tak Cię widzę :E

To kup okulary.

W tym konkretnie przypadku to nie ma żadnego zastosowania.

PiS gada o UPA - źle.

PO gada to samo - dobrze.

Nic nie poradzę, że tutaj jest kilka czopków które utknęły w dupie Tuska niczym PiSowcy w Kaczyńskim

Pozostaje tylko uronić łzę, że teoria o dwóch stronach tej samej monety po raz kolejny się porwierdza. 🥲

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Kamiyanx napisał(a):

Mam lepsze rzeczy do roboty niż przeglądanie wpisów botów i jakiś influencerów na X.

Pokaż mi wpis jakiegoś polityka Razem, to możemy rozmawiać.

Kiedy ja o wyborcach mówię a nie posłach :E 

Opublikowano
49 minut temu, Camis napisał(a):

Ja dostałem 7 dni urlopu za bluzg wrzucony w X... Ciekawe ile dostał ten co chciał gazować ludzi :heu:

Owszem, dostałeś, ale nie za bluz z X, tylko za swój własny dodatkowy komentarz do niego, jak dobrze pamiętam. To było coś negatywnego o koalicji rządzącej notabene %-) To tyle w temacie "spisionej" moderacji :hihot:

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, huudyy napisał(a):

nie krytykował za mówienie o tym, tylko często i gęsto wypominał zły timing bądź formę.

W jaki sposób poprawił się timing? Co konkretnie się zmieniło? To, że Ukraina przegrywa szybciej niż wtedy?

Co dała zmiana formy? Ukraina po nas jedzie za tą decyzję jak zawsze.

Edytowane przez crush
Opublikowano
21 minut temu, Camis napisał(a):

messenger_creation_1024138792785712-jpeg

Tylko Tusk, Tusk i Tusk. Zgadzam się, że za pewnymi rzeczami nie nadąża ale to nie on położył kampanię RT chociażby na TikToku. Problem z komunikacją z wyborcami ma ogólnie KO (za bardzo siedzą w swojej bańce).

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Kris194 napisał(a):

Tylko Tusk, Tusk i Tusk. Zgadzam się, że za pewnymi rzeczami nie nadąża ale to nie on położył kampanię RT chociażby na TikToku. Problem z komunikacją z wyborcami ma ogólnie KO (za bardzo siedzą w swojej bańce).

Tylko prezes, prezes i prezes. A czy to moja wina, że jako prezes otoczyłem się imbecylami??? 😩 

9wp9vg.jpg

Edytowane przez crush
Opublikowano
1 minutę temu, TheMr. napisał(a):

Sikorski zrobił więcej dla kampanii RT niż sam sztab RT :E 

Tego właśnie ci którzy obserwują to bardzo pobieżnie nie widzą. Nie pomaga w tym też ta fałszywa opinia o PDT i KO wśród konfiarzy, którą sobie wyrobili na podstawie kompletnych bzdur.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, MaxaM napisał(a):

Nie zapominaj o aplikacji. Nie wiem jaki ona mogła mieć wpływ, ale sam fakt zajścia takiej sytuacji może podważać wybory.

Z tego co znalazłem to wydano ok 570 tyś zaświadczeń (na samą druga turę i na obie) a według protokołu ok 540 tyś zagłosowało na zaświadczenie, więc nie więcej niż ok 30 tysięcy z samej matematyki.

Edytowane przez 209458
Opublikowano
Godzinę temu, Kris194 napisał(a):
1 godzinę temu, skypan napisał(a):

Już zebrano ok 200 tys. głosów pod petycją o przeliczenie głosów. W większości są to ci zostali co zostali w łóżku przy drugiej turze :D

Tyle wiesz co zjesz. Ta petycja latała chociażby po x wśród osób, które poszły zagłosować i dzięki temu nabrało to takiego rozpędu

Ja wiem co piszę a ty nie wiesz jak to czytać :)

Opublikowano
Godzinę temu, huudyy napisał(a):

why? czym to się różni od pójścia do komisji z DO?

Zrobienie elektronicznych wyborów sprawi, że staniemy się celem. Chocby ruskich hakerów. 

Dopóki nie mamy fizycznych tokenów, które umożliwiają głosowanie to będzie to rozwiązanie bardzo ryzykowne.

• Upvote 3
Opublikowano
1 godzinę temu, tomcug napisał(a):

nie za bluz z X, tylko za swój własny dodatkowy komentarz do niego, jak dobrze pamiętam.

Może i za swój bo w raportach nie ma wzmianki do którego wpisu się to odnosiło i za co dokładnie.  

Godzinę temu, Badalamann napisał(a):

to głosy powinny być ponownie policzone.

W radiu przed chwilą gadał jakiś ekspert że nie będą bo podobno w prawie nie ma nawet takiej możliwości.