Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, voltq napisał(a):

Nie widzę , wrzuć mi

Przewiń 1-3 strony do tyłu. Dosłownie złapał cię za jęzor podczas mówienia.

Edit: na poprzedniej stronie.

Edytowane przez Suchy211
Opublikowano
20 minut temu, Winter napisał(a):

wUkraińcy pewnie zadowoleni, że w Warszawie obchodzi się hucznie Dzień Niepodleglości Ukrainy. Jako, że sługa robi co się mu każe to pozwolono na stawienie takiego guana.

20250824_172641.jpg

https://epoznan.pl/news-news-166875-marsz_pokoju_dla_ukrainy_idzie_przez_poznan <3

Bardzo mi się podoba to co robią w Poznaniu. Nie widzę nic złego w tym, że wolno im przejść przez miasto ze swoimi flagami raz w roku. Przy okazji pokazali wdzięczność, głośno skandowali podziękowania a obok flag ukraińskich były flagi Polski. To jest prawdziwa integracja 👍 lepiej, żeby dobrze się tu czuli niż żeby czuli się jak gówno, wtedy w ogóle by nie chcieli się integrować. 

Polacy również masowo obchodzą Polski dzień niepodległości np w UK.

Naprawdę nie widzę niczego szkodliwego w tych obchodach. Aczkolwiek putin-penis mi przeszkadza, bo wygląda strasznie tandetnie, ja bym się nie zgodził na postawienie czegoś takiego. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, voltq napisał(a):

Nie widzę , wrzuć mi

A ten jak zwykle pali głupa. 

Gdyby nawet prawda kopnęła cię w d..ę to i tak udawałbyś, że to klaps Nataszy.

1 minutę temu, Winter napisał(a):

Napisane przez sługę Ukrainy.

Już wolę być sługą Ukrainy niż ruSSką szmatą.

• Like 1
  • Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Winter napisał(a):

Napisane przez sługę Ukrainy.

Napisane przez gościa który nie wie co się naprawdę dzieje w Polsce bo go to nie ma na stałe od 20 lat. Polska się zmienia, w zespole który ostatnio mnie operował w szpitalu nie było ani jednego Polaka, za to była jedna Ukrainka. Nie zobaczysz tego nie będąc tutaj. 

Czy wrogowie imigracji z Ukrainy by się nie zgodzili na taką operację i by chcieli czekać aż jakiś Polak będzie mieć termin? 

Czy w przypadku operacji ratujących życie byście woleli umrzeć niż pozwolić Ukraińcom i Hindusom was ciąć? 

3 minuty temu, bergercs napisał(a):

Mam wrażenie, że sporo tu takich na tym forum. Sami albo mieszkają za granicą albo są starymi kawalerami I nie robią niczego, żeby brakowało mniej Polaków. 

Bawi mnie jak bezdzietne stare dziady chcą nam układać życie 🤣 

3 minuty temu, Winter napisał(a):

Dobrze, że się ujawniłeś chociaż xD

On żartował, nie załapałeś. 

• Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, Winter napisał(a):

Naczelna Rada Lekarska ostatnio apelowała do prezydenta o niepodpisywanie ustawy przedłużającej pomoc dla Ukrainy. Nie, chodzi o socjal tym razem. Chodzi o dopuszczenie ukraińskich lekarzy do systemu bez wymogu znajomości języka polskiego i bez potrzeby weryfikacji ich kwalifikacji. Wiesz, że były przypadki złej diagnozy? Rozumiem, że nie masz nic przeciwko dyskryminacji własnych obywateli?

Co to ma do tego o czym ja pisałem?? Ale tak, mam coś przeciwko. Niemniej brakuje lekarzy w Polsce i lekarzom to pasuje. Jesli lekarz zna Polski język i ma papiery to powinien mieć prawo wykonywać zawód. 

I wśród polskich lekarzy też są źle diagnozy, wiem o tym bo przez to umarł mój ojciec. 

• Upvote 1
Opublikowano
47 minut temu, bergercs napisał(a):

Gdybyś mieszkał w Polsce, to może miałbyś coś do gadania, co jest stawiane na polskich ulicach. 

Mimo wszystko mogli by zaktualizowac kodeks kany, bo obraza głowy obcego państwa to dalej przestępstwo. Choć jedyny skazany to chyba Urban za obrażanie papieża.

Opublikowano
2 godziny temu, Suchy211 napisał(a):

Przewiń 1-3 strony do tyłu. Dosłownie złapał cię za jęzor podczas mówienia.

Edit: na poprzedniej stronie.

Nadal nie widzę wrzuć proszę 

44 minuty temu, bergercs napisał(a):

A ten jak zwykle pali głupa. 

Gdyby nawet prawda kopnęła cię w d..ę to i tak udawałbyś, że to klaps Nataszy.

Wzywałem cię ostatnio kolego z forum bo twoi koledzy posługują się mową nienawiści a ty nie reagujesz

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Dimazz napisał(a):

prezydent zawetuje podniesienie akcyzy na alkohol

bardziej istotna jest tu oplata cukrowa ktora PO/PIS popieraja / nie popieraja w zaleznosci od tego czy rzadza / sa w opozycji XDDDDDDDDD

ale w sumie - prezydent ktory wetuje podwyzki podatkow - moglo byc gorzej XDDDDDDD

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Niech założy zrzutkę na żaluzje/rolety :E 

Rano przeszkadza bo nie pracuje i siedzi na dupie a wieczorem też jak zachodzi bo nie jest zmęczony po siedzeniu na dupie od rana :E   Już dawno straciłem wiarę w ludzi. To po prostu nie ma sensu. 

Edytowane przez Crew 900
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Camis napisał(a):

Koalicja zostanie brutalnie skopana do 27 %-)

No straszne to jest. Tańsza Fanta i tańsze małpki to jest policzek w twarz całego demokratycznego świata. Rafau nigdy by się do tego nie posunął.

Kłody. Kłody pod nogi wartości europejskich.

• Like 1