Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Dzisiaj 128 GB lepiej prezentowałoby się w sygnaturce od 64 GB. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Jaka zazdrość pajacu? Ile za coś dałeś? Jak rma przyjdzie a na fv 1/3 czy nawet mniej to co ci ten sklepik/dystrybutor powie? Że masz udawać się do tego cwaniaczka co ci to oddał? Kupiłeś to sobie trzymaj póki się nie udławisz. Znalazłeś frajera bądź nim jesteś to twój zysk/strata. Jak mam zapłacić za pełną gwarancje 30% to zapłacę. -
Przez TheMr. · Opublikowano
To ten mityczny drugi rzut który czeka na Białorusi? 360k świeżego wojska zakończyłoby wojnę bardzo szybko, z małym stratami Ukraina by upadła zdecydowanie szybciej, więc na co Putin czeka? A, bo nie ma tych 360k wojsk. -
Przez tomcug · Opublikowano
@koprofilusz Regulamin jest bardzo jasny: To pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. -
Przez raven555 · Opublikowano
Jeżeli chodzi o mnie z "normalnych" piw to piję żywca i okocim mocniejsze to Jabłonowo albo kuflowe mocne ale moje ulubione z poskich piw to Okocimski porter (mój stary woli żywieckiego porterka) niezłe też są Tatra zwykła jak i mocna albo Harnaś Kiedyś na Słowacji piłem Velvet też był niezły ale w W-wie raz go tylko niestety spotkałem tylko raz , z Lidlowskich to niezły jest Perlenbacher zarówno zwykły jak i bawarski a z pieronkowych to kustosz ale mocny a, jak jestem u teściowej w monachium to smakują mi niemieckie piwa bawarskie głównie Paulaner
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi