Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
Ciekawsze będzie dlss5 ponosić miał tworzyć tekstury to 2GB vram starczy 😃 -
Przez Psiak · Opublikowano
Pierwszy mecz przed chwilą odpaliłem sprawdzić jak to wygląda Ogólnie już chłop ryczy na czacie, że ma buga i żeby go podnieść, nic się nie zmieniło odnośnie mentalu podnoszenia przez medyków, w ciągu tej jednej gry podniosłem z 15 osób, z czego mnie raz i to snajper który ciągnął za szmaty, a dookoła pełno medów lecących za fragami ps. ten enemy top1 śmierdział przez cały mecz Jutro coś pogram, ogólnie DLAA ssie jak dla mnie po całym przegranym sezonie na quality, TAA o wiele bardziej mi siedzi, mam wrażenie, że jest większe masło i nie migoczą na odległość krawędzie tekstur. Testowałem też siatki, nie ma wyblurowanych, podejrzewam, że naprawili -
Przez Talus · Opublikowano
Cześć, mam problem z wydajnością. Mój laptop (RTX 3070, i7-12700H) w Fortnite i TFT wyciąga tylko ok. 100 FPS, mimo że w Overwatch działa świetnie. Co sprawdziłem: Laptop na ładowarce, tryb Turbo i High Performance w GCC włączony. AI Boost włączony, sterowniki aktualne. Oszczędzanie energii w panelu Intela i NVIDIA wyłączone. Brak limitów klatek (V-Sync OFF). Już nie wiem co robić dalej jeśli ma ktoś jakiś pomysł napiszcie -
Przez duniek · Opublikowano
jaka jest szansa aby w odstepie tygodnia kupic 2x tj07 (a raczej 1,5) obie na wodnym i na blokach full copper do tego jedna doszla paczką dzis a z drugą wlasnie wrócilem osobiscie ładna tj07 4790k 16gb z97 1080 500gb xfi titanium 480W hk3.0, eheim 4x120 za 1350 gruz tj07 (niestety bez boczków i wybrakowana) 2700k z68x ud4 16gb 1200W ss gold ekwb hf, ddcz ek top , 3x120, aquacomputer rez uwaga - za 450zł
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi