Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, KiloKush napisał(a):

Służby USA prawdopodobnie brały udział w tym procederze żeby trzymać polityków w szachu. 

Ja to myślę, że bardziej służby rosyjskie. Dziewczyny głównie były werbowane w rosji i na Ukrainie, Mołdawii itp. W świetle kontaktów Trumpa i tego, że jest obecnie Prezydentem oraz co robi w sprawie Ukrainy można mieć przypuszczenie, że mają na niego grube haki - właśnie np. te nagrania z nieletnimi. O ile inne rzeczy nie to to by go wysadziło z Prezydentury. Znając jego ego i zachłanność na WSZYSTKO naprawdę psychologicznie bym się nie zdziwił akurat w jego przypadku.

Opublikowano
29 minut temu, Kris194 napisał(a):

Aż tak źle może nie będzie. Chociażby Aleksandra Leo jest świeża w sejmie i wydaje się być dość wartościową osobą.

W sejmie może tak, ale w polityce jest od kilkunastu lat. I jest z PO/KO, jest związana z Komorowskim i jego otoczeniem. Więc cieżko ją nazywać nową twarzą w polityce.

Przy czym ja nigdzie nie pisałem że będzie źle. Odwrotnie, obecnie coraz więcej wskazuje, że będzie dobrze. Tzn że uda się utrzymać większość sejmową w kolejnej kadencji parlamentu.

Właściwie jedyne czego się boję to tego, że "tonący brzytwy się chwyta" i Hołownia z Pełczyńską i resztą swoich "szymonitów", może wraz z Sawickim i garstką PSLowców przejdą na stronę PiSu, w zamian za stanowiska i kasę teraz oraz miejsca na listach PISu w 2027. Wóczas wraz z konfederosją osiągną większość w tej kadencji, nawet bez brauniarzy.

Tam wciąż trwa "liczenie szabel". Możliwe że już była dogadana większość, ale USA się kategoryczne nie zgodziły na brauniarzy i Kaczafi się wycofał. Bo z Hołownia prawie na pewno jest już jakoś dogadany, a z Sawickim i Kamińskim od dawna, może od samych wyborów.

A jest też scenariusz z rządem oficjlanie mniejszościowym, gdzie brauniarze byliby formalnie poza koalicją pis-konfederosja, ale by nie blokowali rządu oraz pomogli w jego stworzeniu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Badalamann napisał(a):

Nie brak opini że wejdą do ugrupowania, które planuje założyć środowsko dużego biznesu; myślę ze w porozumieniu z KO/Tuskiem. Twarzą i liderem będzie Rafał Brzoska.

Akurat Palade o tym mówił już kilka tygodni temu że to tak będzie wyglądać.

Opublikowano

@GordonLameman Co do niegodzenia się z wynikiem wyborów to "szymonici" zrobili to pierwsi. Podczas pierwszej edycji ;) drugiej tury wyborów przegrywali, więc dokonali sabotażu głosowania. 

Niezależnie od tego dochodzi to, że rojekt PL2050, oparty o Hołownie tonie. 

Nie mają szans, nawet z PSLem przebić 8%, maks co mogą to liczyć na miejsca na listach PSLu z progiem 5%. 

Uciekinierzy zaś moga pokłonić sie przed nowym liderem, zapewne Rafałem Brzoską. Zapewnią mu klub parlamentarny jeszcze w tej kadencji sejmu. 

Mogą w ten sposób znacząco wesprzeć kampanię wyborczą i walkę Brzoski z Mencenem.

Opublikowano
42 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ale ona ma rację. Ćwoki, które bardzo chcą być przystawką KO nie mogły przeboleć przegranej.

Wybory to była tylko tzw. kropka nad "i". Poczytaj sobie co zarzucają KPN politycy z PL2050 i to nawet nie anonimowo tylko pod nazwiskiem. W zasadzie to co zwolennicy KO zauważyli już dawno a nawet więcej bo mówiło się jeszcze o jakichś nieprawidłowościach finansowych w partii.

Opublikowano
14 godzin temu, Zas napisał(a):

Co ty wypisujesz. :E I skąd u ciebie to ciągłe powracanie do tematu tych perfidnych, zepsutych piętnastolatek? Jakaś niedoszła piętnastka cię uwiodła, to osobista trauma? 

NIE - wręcz przeciwnie :) W zamierzchłej przeszłości i nie 15 latka tylko 18 latka w pełni legalna :) 

Oczywiście, nie jestem naiwny, wiem jak potrafi wyglądać świat, no ale przecież medialna wrzawa nie dotyczy żadnego przypadku chętnej, być może "nie do końca legalnej według prawa stanowego nastolatki", tylko tych przypadków, gdzie wykorzystywano je pomimo braku/po wycofaniu zgody. 

W USA tak to nie działa... Każdy przypadek sexu z osobą poniżej 18 roku życia jest traktowany jako "gwałt". Bez znaczenia jest zgoda dziewczyny. Polecam bodajże 2 albo 3 sezon Californication gdzie Muddy właśnie został zbajerowany przez 17latkę, a potem miał proces :) Zdecydowana większość tych dziewczyn miała powyżej 15 lat co w Polsce nie byłoby żadnym przestępstwem. Zresztą na mocy porozumienia z prokuraturą udowodniono Epsteinowi JEDEN przypadek przestępstwa i za to odbywał karę.

Naprawdę, ilekroć czytam te twoje tyrady o dojrzałych piętnastkach, to nie wiem do czego właściwie zmierzasz.

Zmierzam do tego, że to jest oczywiście moralne bagno, że faceci manipulują dziewczynami, ale to dotyczy każdego wieku. Bo może być 14 latka z dojrzałością psychiczną 40latki i 40latka z umysłem dziecka 8letniego. Sam znam oba takie przypadki :) Oczywiście w większości te wymogi prawne się pokrywają. Te dziewczyny były mocno manipulowane i mówiono im o rozbieraniu się do bikini albo masażach. Na miejscu oczywiście góra etanolu i różnych substancji i je wykorzystywano. Obecnie w taki sposób odbywa się to w Dubaju (jak sądzę) i myślę, że nadal elity tak robią tylko bardzo skutecznie się zabezpieczają. Ktoś kto ma miliony albo miliardy do wydania i lubi takie młode wyda tak dużo, że wszystko zatuszuje. Niestety taka prawda. Ale są też dziewczyny nawet tak młode co wiedzą na co się piszą i lecą do Dubaju. 

Nie rozumiem dlaczego te kiedyś ofiary, a dzisiaj dorosłe kobiety milczą i wprost nie powiedzą, że Trump albo Obama uprawiali z nimi sex? Przekupione czy zastraszone? W przypadku Michaela Jacksona za wycofanie zarzutów chłopak dostał dom wart 2mln $. Jego rodzina oczywiście - zwykła z pensją minimalną więc dom wart 2mln to było coś co było niemal abstrakcyjne. Wycofał zarzuty. Michael nigdy nie odbył nawet 1 dnia pozbawienia wolności. Wszystkie zarzuty umorzono. Taki jest świat, że elity zawsze sięgały po takie zakazane owoce. Próby zniszczenia "zepsutych elit" skończyły się jak w ZSSR i Chinach gdzie zresztą w szybko powstały nowe elity, jeszcze gorsze. Niestety u części ludzi, którzy mają miliony, a być może nawet w większości takich ludzi mają tyle pieniędzy, że stać ich na realizację każdego hobby i każdej fantazji. Jak ktoś lubił samoloty to kupi sobie samolot i będzie robił kursy i tym się jarał, a jak ktoś lubi 14latki zrobi wszystko aby się z takimi umówić. Zwykły człowiek zazwyczaj nie jest w stanie zrealizować ani jednego ani drugiego lub w ograniczonym zakresie, a bogacz może sięgnąć po wszystko. Mnie w tej całej sprawie jedynie irytuje wielka hipokryzja społeczeństwa amerykańskiego. Zresztą generalnie - ludzi. Podawałem już linki do insta więc żadnych źródeł więcej nie będę bo moderacja je usunie, ale są całe agencje modelek, są nawet wybory miss nastolatek. Jest cały przemysł działający oficjalnie. I same dziewczyny, często się bardzo mocno do tego pchają. 

Każdy jeden przypadek nieszczęścia tych dziewczyn. Szczególnie tych co się zabiły powinien być dokładnie zbadany, a osoby, które je krzywdziły ponieść karę, a nie robienie cyrku, że za jednego maila powołuje się zespół ds Fibaka albo Obama jest na liście Epsteina. To jest obecnie cyrk, a nie żadne ściganie ludzi co te dziewczyny skrzywdzili.

Opublikowano
Godzinę temu, hubio napisał(a):

Ja to myślę, że bardziej służby rosyjskie. Dziewczyny głównie były werbowane w rosji i na Ukrainie, Mołdawii itp. W świetle kontaktów Trumpa i tego, że jest obecnie Prezydentem oraz co robi w sprawie Ukrainy można mieć przypuszczenie, że mają na niego grube haki - właśnie np. te nagrania z nieletnimi. O ile inne rzeczy nie to to by go wysadziło z Prezydentury. Znając jego ego i zachłanność na WSZYSTKO naprawdę psychologicznie bym się nie zdziwił akurat w jego przypadku.

Dwie osoby kierujące procederem były związane z Izraelem, Maxwellowa to bezapelacyjnie człowiek MOSSAD'u jak i jej ojciec, a Ty łączysz ich z ruskimi bo dziewczyny były z Rosji i Ukrainy...? x d

Opublikowano (edytowane)

@nozownikzberlina Trump dosyć często jeździł do rosji. Nawet przed tymi wyborami wcześniejszymi wyciekły zdjęcia w towarzystwie młodych dziewczyn właśnie kiedy bawił się w rosji. A ponieważ takie rzeczy to tam są zawsze pod kontrolą służb to nawet jak organizował to ktoś związany z Izraelem nie oznacza, że nie był marionetką rosyjskich służb. Akurat Izrael to nie potrzbuje mieć żadnych haków na amerykańskie elity bo one same w sobie są bardzo mocno za Izraelem, a duża część show biznesu i spora część biznesu jest prowadzona przez osoby pochodzenia żydowskiego, które w USA jest najbardziej wpływową grupą.

Edytowane przez hubio
Opublikowano

@hubioSkupiasz się na wykorzystywaniu 15-letnich dziewczyn, a to jest najmniejszy kaliber syfu, jaki potencjalnie dział się u Epsteina. Jest cała masa korespondencji według której te chore po*** gwałciły o wiele młodsze dzieci i to nadal wierzchołek góry lodowej. Nawet jeśli w 50% te akta są w dużej mierze "posolone" przez służby (czy to MOSSAD, CIA czy KGB) to wynika z nich jedno: elity są zdeprawowane do cna, żaden z tych sku**** nie jest w 100% czysty. Jak pewnie musieli się czuć wysyłając maile, fragmenty których chociażby @Camis przytaczał w tym wątku.

Moim zdaniem i tak te gnoje unikną kary na jaką zasługują (poza kilkoma najmniej znaczącymi), wypuszczenie akt po moderacji przez służby USA służy jednemu: zszokować opinię publiczną do tego stopnia, że większość z nas machnie ręką i powie "fake, ludzie nie mogą być aż tak zdeprawowani jak wynika to z tych akt". Zaprzeczenie i wyparcie to mechanizm obronny ludzkiego mózgu. Tak to widzę.

Swoją drogą w świetle tego wszystkiego coraz ciekawiej wyglądać zaczyna śmierć Kubricka (4 dni po przedstawieniu WB "Oczu szeroko zamkniętych" zginął), robienie szaleńca z Mela Gibsona za film o handlu ludźmi w Holywood... Przypadek? Nie sądzę ;) 

Opublikowano
Teraz, hubio napisał(a):

@nozownikzberlina Trump dosyć często jeździł do rosji. Nawet przed tymi wyborami wcześniejszymi wyciekły zdjęcia w towarzystwie młodych dziewczyn właśnie kiedy bawił się w rosji. A ponieważ takie rzeczy to tam są zawsze pod kontrolą służb to nawet jak organizował to ktoś związany z Izraelem nie oznacza, że nie był marionetką rosyjskich służb.

Projekt Epstein miał kompleksowo umoczyć wszystkie znaczące osobistości od lewa do prawa. Jak można się domyślać po kompletnym braku aresztowań pedofilów, przeprowadzony został z sukcesem.

2 minuty temu, hubio napisał(a):

nawet jak organizował to ktoś związany z Izraelem nie oznacza, że nie był marionetką rosyjskich służb.

ruskie służby to mogą buty czyścić pejsatym. To nie ten poziom.

Opublikowano
1 godzinę temu, hubio napisał(a):

Ale kiedy nie ma skończonego 15 roku życia. Przecież o tym pisałem. Natomiast w USA wiek zgody jest kiedy ma ukończony 18 rok życia. Dlatego w świetle prawa amerykańskiego tam były przestępstwa.

ziomek, ale tu nie chodzi o wiek zgody, tylko o SUTENERSTWO, które niezależnie od wieku, jest NIELEGALNE w Polsce.

8 minut temu, Camis napisał(a):

Ale wycie :dj:

rozkład jazdy znany :D

Opublikowano
8 minut temu, Kaczkofan napisał(a):

robienie szaleńca z Mela Gibsona za film o handlu ludźmi w Holywood... Przypadek? Nie sądzę ;) 

Widziałem na YT ten film w którym wypowiada się Mel Gibson - właśnie o ściąganiu całych tabunów dzieci :( Fakt, że wtedy uderzył tą narzeczoną, ale mocno to wywlekli na światło dzienne aby właśnie go uciszyć. Takie rzeczy w 99% się tuszuje, a akurat w jego przypadku wyszło. I ja właśnie o tym piszę, że powinno się ścigać te osoby co wykorzystywały dzieci, a nie robić cyrk, że Obama jest na liście. Być może to celowy zabieg aby wszystko rozmyć żeby ośmieszyć. Przecież te dzieci obecnie żyją. Służby powinny do nich dotrzeć. Tylko jak Prezydent też jest umoczony to może za 4 lata dowiemy się, że to torpedował? No cóż - brawo Amerykanie - kogo sobie wybraliście na przywódcę.

2 minuty temu, huudyy napisał(a):

ziomek, ale tu nie chodzi o wiek zgody, tylko o SUTENERSTWO, które niezależnie od wieku, jest NIELEGALNE w Polsce.

A to to tak - oczywiście. 

Opublikowano
6 minut temu, Camis napisał(a):

HBYW76wXoAAf5mM?format=jpg&name=small

Ja nie rozumiem dlaczego Pani Pawłowicz i im podobni co im się tak nie podoba UE nie pojadą do "raju" na Białorusi. Każdy kto wzywa do POLEXITU działa niezgodnie z polską racją stanu i skazuje Polaków na nie tylko głęboki kryzys gospodarczy, ale i być może poddanie się pod wpływy rosyjskie. 

Opublikowano
7 minut temu, Camis napisał(a):

image.png.de7bfd1b3c33fb150c75ca677121df61.png

Ej, zwolnij, bo ile mogę pisać o ruskich agentach jednego dnia! :lol2:

(dla niekumatych: tego typu organizacja protestów to pomysł pojawiający się u ruskich bardzo często. Nie tylko u nich, ale jak chodzi o współpracę z ruskowłazem Trumpem, to się można domyślić skąd się wziął ten pomysł w tym przypadku.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, TheMr. napisał(a):

Petru z miejsca odejmuje im bardzo dużo wyborców. Zresztą, niezależnie co zrobią to będą uznawani za przystawkę KO. 

Dla niektórych wszystko na lewo od prawactwa (nie mylić z prawicą) będzie uznawane za przystawkę KO, z takimi ludźmi nawet trudno rozmawiać.

Edytowane przez Kris194